Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Moja cudowna audiczka obecne mody

jaki znaczek zamontować?? 39 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki znaczek zamontować??

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

co do znaczków to z przodu jest ori grill a z tył się pojawi jak zostanie zakupiony na tą zmodyfikowaną atrapę to wtedy zostanie odlany z aluminium dodatkowo i wypolerowany :ad::yeee:

Opublikowano

ale cb to Ci się chyba cieżko obsługuje?

Opublikowano
  • Autor

nie dlaczego? :) podwieszone jest wysuwa się do przodu i obraca jest w takiej odległości ze nie ma większego problemu znajduje się w zasięgu reki :decayed:

Opublikowano

bez znaczka wyglądało znacznie lepiej :gwizdanie:

Opublikowano

ale te w podpisie??? chyba jakiś chrom, albo czerń :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

są plany na polerowany z aluminium :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 12:36_________________________________________________w tym tygodniu kolejna przydatna rzecz dołączy do autka :naughty:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 21:58_________________________________________________pojawił sie centralny zameczek z zamykaniem i otwieraniem szybek :radocha:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Autko ladne... zastanawiam sie nad takimi lampami na tyl (czytales o tym). Napisz po co te diody u gory... to przeciwmgielne czy mozna to jakos inaczej podlaczyc? Swieci naprawde mocno ale chyba troche dziwnie wyglada taka cienka postojowka.

Opublikowano
  • Autor

ci powiem tak cienka postojówka wygląda super a zwłaszcza w nocy to już mega efekt a do góry są przeciwmgielne standardowo jak kupisz jest odwrotnie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

bez znaczka wyglądało znacznie lepiej :gwizdanie:

też jestem tego zdania.

Rozumiem, że to tylko szablonik i nie wygląda tak jak gotowy odlew, ale wg mnie to wcale nie potrzebne, też bym taki grill założył.

:audi: musi byc :tongue4:

nie koniecznie, ale jak Ci się podoba...

Są ludzie którym podobają się autka bez znaczków. Myślę że nie ma jednej słusznej opcji :cool1:

Opublikowano

co to masz za obudowę na filtrze powietrza, sam robiłeś, i skąd miałeś tą siatkę co do grilla rezałeś, bo by mi taka stykła :naughty:

Opublikowano

kolor taki sredni, gril tragedia ;/ a tak pozatym okey szyby pikne ;) sam kocham black ;p

Opublikowano

są możliwości są gadżety :naughty: kiedyś z nudów w robocie chwila moment i po sprawie :ad: a co do siatki to allegro :good:

masz może linka do tej siatki, bo nie wiem czy to jest ta co Keżor wstawiał, a ładnie wygląda i może bym ją łyknął do siebie :good:

Opublikowano

no właśnie ori szukam, i póki co posuch w temacie, są ale to nie ori Rski , tylko imitacje i niewiem czy się nie będą z grillem gryzły :confused4:

Opublikowano
  • Autor

no fakt kratki jak co się nie pojawiają na allegro a tą swoją to już dawno wyczaiłem :tongue4: a tobie nie ori to ci chodzi o ta z absu coś koło 80 dyszek? :kox:

Opublikowano

ładny kolor

Opublikowano

no fakt kratki jak co się nie pojawiają na allegro a tą swoją to już dawno wyczaiłem :tongue4: a tobie nie ori to ci chodzi o ta z absu coś koło 80 dyszek? :kox:

no właśnie dokładnie o tą, tylko nie wiem jak to bedzie pasować do ori grylla :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

oczka ma dosyć dosyć fajt troszkę małe ale na grilla pasuje :) nie kupisz to się nie przekonasz ale myślę ze nie będzie źle :good: tylko jak to zamontujesz do tej rameczki? jedynie co ta ramka może troszkę chudo wyglądać :decayed: