Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B7] przerysowane drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

pod koniec lipca ktoś miły przerysował mi oboje drzwi po stronie kierowcy. Z powodu urlopów (moje i wszystkich szefów lakierników w okolicy), do teraz jeszcze nic z tym nie zrobiłem.

Początkowo miałem dać to zrobić, ale teraz myślę o sprzedaży samochodu i się zastanawiam czy ma to sens.

Pytania:

1. Mając na uwadze sprzedaż samochodu, lepiej to zostawić (i opuścić trochę przy sprzedaży) czy naprawić? Dawno nie sprzedawałem auta, ale nie mam ochoty na zastępy "znawców" z miernikiem lakieru, którzy mi potem będą wmawiać że auto jest poskładane z przystanka autobusowego.

2. Czy można czymś zabezpieczyć taką rysę we własnym zakresie, żeby uchronić blachę przed korozja?

Opublikowano

jak ktoś ma kupić to kupi czy taki czy taki - jak jest dupek to będzie wymyślał i spuść go na drzewo nie ten to inny się trafi

jak nie malujesz to kupujący widzi co kupuje lecisz z ceny - choć będzie ciężko bo głupce kupują oczami i musi mieć 20 lat a wyglądać jak nowy

malujesz to robisz foty i malujesz potem ktoś będzie się czepiał to bach zdjęcie i w otwarte karty no chyba że się nie połapie to nic nie mów i tyle

jak rysa to gołej blachy to maluj bo się ruda zacznie pojawiać jak jest podkład to polerka - trochę rysa zmaleje ale i na to wosk to trochę zabezpieczysz, chyba ze chcesz się bawić to dopierz lakier i wykałaczką maluj

Edytowane przez piotrek991

Opublikowano

Wstaw zdjęcie tego uszkodzenia będzie można coś więcej powiedzieć :decayed:

Ja kupiłem miesiąc temu B7 przetarty cały bok od przedniego błotnika do tylnego gość sprzedał auto za niższą cene wiedziałem co kupuję i dlatego się zdecydowałem (tym bardziej że sam sobię to naprawię) :naughty:TsksLSx.jpg

Opublikowano
  • Autor

index2.jpg

index3.jpg

Opublikowano

zrób zaprawkę i zostaw tak. Kupujący jak będzie chciał to sobie sam pomaluje