misiek95 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Misiek piszemy tutaj o 180KM a nie o 200-220KM lub więcej. Tyle to korby ajm'a powinny wtrzymać. Ori korby z 1Z,AFN wytrzymują do 400NM (są oczywiscie wyjątki,np. wodzu ) A nie wierze żeby w ajm były słabsze korby niż w silnikach VP Czy wierzysz czy nie wierzysz to sobie poczytaj czy to na naszych czy zagranicznych forach, ajmy na 380nm+ padają jak muchy i to wiadomo nie od dziś. Tez niedowierzalem ale koledze Lewan w atj korba wybila dziure w bloku jakis czas temu więc to nie bajki gdyby nie to, to juz dawno by u mnie było 200km+A jest 163 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
mati1991lw Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Misiek i powiedz mi samym programem masz 163konie ? i jak sie jeździ z napedem na jedną oś ? zrywa trakcje? jeśli chodzi o kase to mam wolne okooło 5 tyś zł i zastanawiam sie czy zmieniać silnik na AWX i podkrecać czy zrobić kapitalny remont Swojego wsadzić turbo i wtryski z AWX i program minimum te 170 kuca chcem miec
misiek95 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Misiek i powiedz mi samym programem masz 163konie ? i jak sie jeździ z napedem na jedną oś ? zrywa trakcje? jeśli chodzi o kase to mam wolne okooło 5 tyś zł i zastanawiam sie czy zmieniać silnik na AWX i podkrecać czy zrobić kapitalny remont Swojego wsadzić turbo i wtryski z AWX i program minimum te 170 kuca chcem miecNie, mama włożone turbo awx i pompki awx, ale one akurat nie mają wplywu na wynik, to turbina nie chciala juz dmuchać wiecej. Po zmianie turbo na awx i programie wyjdzie miedzy 160-170 zaleznie od tunera i hamowni
mati1991lw Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 mam do wymiany wałek prawdopodobnie oraz szklanki popychacze i nie wiadomo co jeszcze ;d także dopiero jak to ogarne to zaczne robić tak jak mówisz zmiana turbo wtryski i 170 może pęknie ;d zależnie od tego jakie sprzegło wstawie bo tez kroi sie wymiana ;p i mam nadzieje że bedzie hulać ;d
Rekomendowane odpowiedzi