Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy jest coś wspólnego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Przeszukałem całe forum google i mało informacji znalazłem. Mianowicie posiadam Audi A6 C5 niestety po dachowaniu. Z zewnętrznych części karoserii nie ma nic lecz wewnątrz jest nic nie naruszone oprócz poduszek i kurtyn. Jestem w trakcie kupna Audi A4 B6 sedan. Pytanie moje brzmi: Czy są jakieś wewnętrzne części takie same w tych samochodach bym sobie je zostawił? Z tego co się zorientowałem to włącznik świateł i radio oryginalne podejdą a co z resztą. W aktualnym włącznik świateł wygląda jak nowy a co wiadomo to lubi się wytrzeć zawsze można podmienić. Tak samo nie jestem zwolennikiem malowania w typ drewno plastików ( mam dzieje ze wiecie o których plastikach mowa) tutaj mam ładne szare tylko pytanie czy da się to odkręcić i czy będą pasowały? Pomoze ktoś,doradzi ktoś czy coś wyciągać z a6 bo pasuje do a4. Jestem typem człowieka co lubi chomikować rożne części "bo się kiedyś przydadzą". Audi a6 pójdzie na złom wiec mogę targać wszystko z wewnątrz auta a na pewno będę kupował a4. Pozdrawiam i czekam czy ktos coś doradzi ;)

Opublikowano

Wytargaj wszystko z środka, co Ci sie nada to wsadzisz a resztę sprzedasz :D

Opublikowano
  • Autor

No tak ale gdy oglądam A4 to jak widzę wnętrze w stylu drewno to od razu wyłączam a tak to bym się nie przejmował bo da się zmienić bo mam ładne srebrne. O to tez chodzi. 1326497558-audi-a4-b6-cabriolet-24-3205.

kwestia gustu ale dla mnie to odpada całkowicie ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z moich obserwacji to nic nie podpasujesz do B6 z C5. Może jedynie wkład zapalniczki :P