MENTOS Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) Pytanie czy ktoś możne doradzić jak zrobić adaptacje silniczków w b5 z panelem 8D0 820 043 H Mam takie błędy: Czyściłem silniczki, wiem ze może być konieczna wymiana ale przed nią chciałem spróbować jeszcze tej opcji Dodam ze mam dość dziwną usterkę boki bokami leci zimne powietrze a środek ciepłe , ale nie gorące powietrze a niedługo będzie zimno :/ Wczoraj rozebrałem samochód i okazuje się ze nie wyczyściłem jednego z tych silniczków. Może ktoś doradzi gdzie go znajdę, bo mam 1 przy nogach kierowcy i dwa z tyłu za panelem klimatronika a gdzie jest ukryty czwarty? W dodatku w etce nie ma tez mojego autka po numerze vin a jeden z padniętych silniczków na taki numer : 0132801027 Znalazłem 4 silniczek jest za wentylatorem próbowałem się tam dostać ale bez skutecznie i postanowiłem ręcznie za pomocą 3 baterii przekręcić klapkę nawiewu. Dwoma drucikami wpiąłem się do kostki tego silniczka (kolory biały i brązowy) przekręciłem klapkę odpaliłem auto i po podpięciu do vag błędu już nie ma a silniczek normalnie chodzi ha ha nie wiem na jak długo ale problem znikł. Ale problem z nadmuchem dalej nie rozwiązany, ciepłe powietrze leci tylko z kratki nad radiem a boki , nogi i szyba takie sobie. Edited November 19, 2016 by MENTOS
Recommended Posts