zbych4000 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Dobry wieczór. Jak w temacie. Po nalaniu płynu do pełna i kilkukrotnym użyciu, pojawia się komunikat o konieczności dolania płynu. Może coś z czujnikiem w zbiorniku? Czy trzeba wymienić cały zbiornik, czy można jakoś dojść do czujnika , czy może lepiej odłączyć taki komunikat ?
wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 – Wyłączyć zapłon i wyjąć kluczyk zapłonu.– Wymontować lewe przednie koło.– Wymontować osłonę nadkola z przodu z lewej stronyczujnik pozycja 7
zbych4000 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 – Wyłączyć zapłon i wyjąć kluczyk zapłonu. – Wymontować lewe przednie koło. – Wymontować osłonę nadkola z przodu z lewej strony czujnik pozycja 7 dziekuję, zabieram się do pracy
Kodii Opublikowano 29 Czerwca 2019 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Mam podobny problem i planuje rozebrać nadkole by dostać się do czujnika i go przeczyścić może zaśniedziały styki? Pytanie mam tylko czy jeśli wyskoczy mi komunikat o za niskim stanie płynu do spryskiwaczy to nie będzie mi czyścić reflektorów? Chodzi mi o wysuwanie się spryskiwaczy na światła.
zbych4000 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2019 Tak, jeżeli jest komunikat o niskim stanie , spryskiwacze reflektorów nie wysuwają się. 1
Kodii Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Muszę wykręcić czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy by kupić prawidłowy? Czy każdy jest identyczny? Bądź po numerze VIN mogę jakoś dojść? TOPRAN Przełącznik kontroli poziomu, zbiornik płynu myjącego (109 922) tanie online WWW.CZESCIAUTO24.PL Kup Przełącznik kontroli poziomu, zbiornik płynu myjącego TOPRAN (109 922) do VW (GOLF, PASSAT, POLO), AUDI (A4, A6, A3), SKODA (OCTAVIA, FABIA, SUPERB), SEAT, PORSCHE w niskiej cenie. Oferujemy Tobie szeroki...
Rekomendowane odpowiedzi