Dawcio1211 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Witam Mam problem z zamkiem w przednich prawych drzwiach, przestało mi działać podświetlenie, wymieniłem mikrostyk i po złożeniu wydawało się wszystko ok, ale na następny dzień znowu było to samo, czasem jak uderzy się w drzwi to lampki się zapalają, wgl zauważyłem że zamek w tych drzwiach otwiera się jakby na dwa razy a wcześniej tego nie było, jak się otwiera pilotem to we wszystkich drzwiach jest dźwięk otwierania i następnie tylko w drzwiach pasażera słychać drugi raz ten sam dźwięk, poza tym drzwi normalnie się otwierają i zamykają. Nie wiem gdzie szukać przyczyny nieprawidłowego działania zamka. Dlatego Proszę na forum o jakieś podpowiedzi jak się za to zabrać. Pozdrawiam
Aby13 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 problem tkwi w plytce zamka -zimne luty .trzeba wyjac ,rozebrac,naprawic ,wlozyc .i musi dzialac
Dawcio1211 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Dzięki A możesz mi powiedzieć jak naprawić takie zimne luty?
Aby13 Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 instrukcja jak wyzej plus przelutowanie plytki .
Recommended Posts