Bilder Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Z uwagi, że nie ma chętnego na auto działam sobie z nim dalej. Ostatnio padł mechanizm przedniej lewej szyby - został wymieniony - nie mam niestety żadnych zdjęć z tej operacji. Lampy drażniły mnie już dłuższy czas - stan kloszy ;/ Nie było na to czasu, ale za to dziś dostały drugie życie ! Edytowane 26 Września 2020 przez Bilder
Bilder Opublikowano 28 Października 2020 Autor Opublikowano 28 Października 2020 Audi zostało sprzedane. W każdym razie na forum zostaję! Jakby ktoś chętny na automatyczne zawiasy zapraszam na priv. Pozdrawiam
dydek1 Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 W dniu 28.10.2020 o 14:39, Bilder napisał: Audi zostało sprzedane. W każdym razie na forum zostaję! Jakby ktoś chętny na automatyczne zawiasy zapraszam na priv. Pozdrawiam Jednak się sprzedalo?
Bilder Opublikowano 31 Października 2020 Autor Opublikowano 31 Października 2020 @dydek1 Nie ma co się smucić, niech jeździ - a użytkownik czerpie tyle frajdy albo i więcej jak ja, a s max też powoli jest modzony Auto jest bardziej dopasowane do obecnych potrzeb
dydek1 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 W dniu 31.10.2020 o 20:06, Bilder napisał: @dydek1 Nie ma co się smucić, niech jeździ - a użytkownik czerpie tyle frajdy albo i więcej jak ja, a s max też powoli jest modzony Auto jest bardziej dopasowane do obecnych potrzeb Mam tak samo. Audi poszło w odstawkę. Moim wymarzonym autem jest teraz partner tepee ????
Rekomendowane odpowiedzi