Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecana firma robiaca najlepiej korekte lakieru z WIELKOPOLSKI.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczow :decayed:. W tym temacie chcialbym abyscie wypowiadali sie na temat firm auto detalingu a konkretnie ktore firmy najlepiej wykonuja korekte lakieru z woj. WIELKOPOLSKIEGO. Przymierzam sie do zrobienia i nie ukrywam ze przydadza sie takie informacje mi jak i napewno wszystkim z nas ktorzy zamieszkuja WLKP.

Jak temat sie nie przyjmie to najwyzej kosz :facepalm:.

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Stich napisał:

Stich robiles tam u nich cos? Myslalem ze wiecej nas jest tutaj na forum z WLKP jednak cos z tymi odpowiedziami nie ma szalenstwa....

Opublikowano
8 minut temu, dawid93 napisał:

Stich robiles tam u nich cos? Myslalem ze wiecej nas jest tutaj na forum z WLKP jednak cos z tymi odpowiedziami nie ma szalenstwa....

Znam Tomka z branży, czołówka polskiego detailingu.

Opublikowano
  • Autor

Bede mial juz jedno miejsce na uwadze. Czekam na reszte odpowiedzi ze strony naszych kolegow i oczywiscie polecajcie inne firmy oraz osoby prywatne.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę polecić naszego klienta Mat-Steam (ostrów wlkp) Mateusz. Gość robi dobrą robotę.  Na priv mogę podać nr tel.

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, Bestseller napisał:

Mogę polecić naszego klienta Mat-Steam (ostrów wlkp) Mateusz. Gość robi dobrą robotę.  Na priv mogę podać nr tel.

Poki co nie planuje korekty :wink: Temat zalozylem zebysmy mogli wybrac dobre miejca w ktorych jest robiona fachowo korekta lakieru zabezpieczenia go itp itd

Opublikowano
Dnia 18.01.2017 o 12:27, dawid93 napisał:

Witam wszystkich klubowiczow :decayed:. W tym temacie chcialbym abyscie wypowiadali sie na temat firm auto detalingu a konkretnie ktore firmy najlepiej wykonuja korekte lakieru z woj. WIELKOPOLSKIEGO. Przymierzam sie do zrobienia i nie ukrywam ze przydadza sie takie informacje mi jak i napewno wszystkim z nas ktorzy zamieszkuja WLKP.

Jak temat sie nie przyjmie to najwyzej kosz :facepalm:.

1 minutę temu, dawid93 napisał:

Poki co nie planuje korekty :wink: Temat zalozylem zebysmy mogli wybrac dobre miejca w ktorych jest robiona fachowo korekta lakieru zabezpieczenia go itp itd

OK :facepalm: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Haha ale plama! :facepalm: Planuje planuje tylko nie uwzglednilem tego ze dopiero :decayed: lateem

Edytowane przez dawid93