kłaja Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 moze wiecie jaka długosc jest paska do napedu alternatora audi a4 1.9 tdi z klimą.kupiłem niby do audi a brakuje mi do załozenia na koła 3cm napinacz popusciłem na max i nie chce wejsc 1
lesand Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 napinacz popusciłem na max i nie chce wejsc co masz na myśli pisząc "popuściłem"? - powinieneś założyć na śrubę od napinacza klucz oczkowy z przedłużką i ugiąć maksymalnie w dół inaczej nie założysz nowego paska, jeśli się nie ugina to napinacz do wymianybrakuje mi do załozenia na koła 3cm z tego co pamiętam to skok napinacza wynosi 3 cm
TOM77 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 moze wiecie jaka długosc jest paska do napedu alternatora audi a4 1.9 tdi z klimą.kupiłem niby do audi a brakuje mi do załozenia na koła 3cm napinacz popusciłem na max i nie chce wejsc Może być tak jak kolega lesand napisał. Prawidłowy pasek do tego modelu to 5pk1590 na alternator i 4pk855 na klimę.
Rekomendowane odpowiedzi