taktuś 2 Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Szukam szukajką i same ogólniki. Chcę wymienić boczne kierunki, te małe kwadraciki, tuż za przednim kołem Pytam się czy użyć impulsatora kinetycznego(młotka), bo za nic nie mogę wyciągnąć tych plastików, są przyklejone? Proszę o manualny instruktaż :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krykus 0 Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Pytam się czy użyć impulsatora kinetycznego(młotka), no wiesz co do tego impulsatora to efekty moga byc nie oczekiwane po zbyt impulsywnym impulsowaniem impulsatorem A tak na serio to spróbuj twardym plastikiem ew. nozykiem jak sa przyklejone ale raczej nie powinny byc, Spróbuje zrobić fotki ale neta mi dobrze nie smiga wiec maga byc problemy. P.S. taktus musisz porzyczyc mi tegi impulsatora do compa i neta moze to pomoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawek66 0 Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Proszę o manualny instruktaż :confused: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3786&postdays=0&postorder=asc&start=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktuś 2 Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 slawek66, dzięki, będę próbował wymienić do zlotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts