rolon Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć! Z narzeczoną bierzemy ślub w maju tego roku i aktualnie jesteśmy na etapie przygotowań. Ale do rzeczy, szukam do wynajęcia fajnego auta (najlepiej oczywiście Audi) którym mogliśmy razem ze świadkami przejechać z mojego do domu do niej, później do kościoła i na salę. Wiem że czasem ciężko jest oddać swoje 4 kółka nawet komuś komu się bardzo ufa więc rozważamy też wynajęcie auta z kierowcą Mój dom, dom narzeczonej, kościół i sala znajdują się w promieniu ok. 1km. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez rolon
rolon Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Extra! Czegoś takiego szukałem właśnie.
m4ever Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Hej. Jaka cena za wynajęcie takiego audi na ślub ?Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
chudineze Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 To zależy gdzie tzn jak daleko, kwestia dogadania A to zdjęcia jak to wyglądało:
Rekomendowane odpowiedzi