Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odkurzacze samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

kupiłem takie cudo za przysłowiową złotówkę ;) (no 29 zł + przesyłka)

http://www.allegro.pl/item516038233_odkurzacz_samochodowy_variant_12v_nowy_promocja_ss.html

Dzisiaj przetestowałem i co mogę powiedzieć.

Działa. Nie jest to mistrzostwo świata i generalnie ja będę używać tylko najwęższej końcówki bo najlepiej "ciągnie" ale jestem pozytywnie zaskoczony swoim zakupem :)

Nie jest ani cichy ani super wydajny ale za ta cenę to myślę ze dobry zakup.

Autko od przodu odkurzyłem w ciągu 10 min (kierowca + pasazer) do tego 10 min na przetarcie deski i drzwi - jak dla mnie jest naprawdę ok. Sprawdza sie pod blokiem gdzie nie mamy dostępu do gniazdka elektrycznego (zasilany z portu zapalniczki)

Stosunek cena/jakość - hmmm - 8/10 :)

Opublikowano

no to się troszkę podepnę pod temat...sam myślałem o czymś takim bo mam troche punktów od ciagłego tankowania na BP https://www.bppartnerclub.pl/cwa/presentDetails.do?id=2111&from=1&categoryId=110 :)... ma ktoś może taki odkurzacz ??

tak w ogóle to mnie sie wydawało że taki odkurzacz jest niewiele wart, no bo co moze pociągnać odkurzacz zasilany z gniazda zapalniczki :mysli:

Opublikowano

ale przepłaciłeś ja taki sam kupiłem w biedronce za 15 zl jakoś 2 miechy temu i powiem ze nie spodziewałem sie szalu po nim ale mile mnie zaskoczył ssanko jak na 15 zl ma dobre hałasuje jak trąba powietrza ale jest lekki i te 2 rurki mogły być dłuższe :good:

Opublikowano

ja i tak bym wolal na stacje podjechac, niedawno sprzatelem na stacji... 2zl-3minuty i starcza na spokojne odkurzenie ( to ciagnie jak cholera :good: ) calego autka i na bagaznik tez starczy czasu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

sorry ale nie wierze ze przez 3 min da sie auto odkurzyc...

albo ja tak pedantycznie sprzatam - jak juz :P

Opublikowano

też sobie tego nie wyobrażam... albo sprzątam albo nie, 3-5minut to mi zajmuje odkurzanie mojego małego bagażnika :)...nie mówiąc o reszcie .. półka w bagażniku, fotel kierowcy, pasażera, tylna kanapa, drzwi... wycieraczki przednie, wycieraczki tylne, pod wycieraczkami, miedzy fotelami, za fotelami. itd itp... :mysli:

Opublikowano

był już kiedyś bardzo rozbudowany topik na temat tych odkurzaczy, ciekawe wypowiedzi się pojawiały :naughty::kox::polew:

Opublikowano

Cześć

kupiłem takie cudo za przysłowiową złotówkę ;) (no 29 zł + przesyłka)

http://www.allegro.pl/item516038233_odkurzacz_samochodowy_variant_12v_nowy_promocja_ss.html

Dzisiaj przetestowałem i co mogę powiedzieć.

Działa. Nie jest to mistrzostwo świata i generalnie ja będę używać tylko najwęższej końcówki bo najlepiej "ciągnie" ale jestem pozytywnie zaskoczony swoim zakupem :)

Nie jest ani cichy ani super wydajny ale za ta cenę to myślę ze dobry zakup.

Autko od przodu odkurzyłem w ciągu 10 min (kierowca + pasazer) do tego 10 min na przetarcie deski i drzwi - jak dla mnie jest naprawdę ok. Sprawdza sie pod blokiem gdzie nie mamy dostępu do gniazdka elektrycznego (zasilany z portu zapalniczki)

Stosunek cena/jakość - hmmm - 8/10 :)

Kumpel to ma.. Niezly badziew.. :polew: Kupil w Biedronce.. :naughty:

Ja juz wole za***przyc mamie odkurzacz z domu i porzadnie wysprzatac.. :rolleyes:

Opublikowano

koledzy moro99 i michas ja jak samochod odkurzamm sprzatam i w ogole to u mnie musi byc tak dokladnie odkurzone... nie ktorzy ktorzy dluzej mnie znaja moze zauwazyli ze z wierzchu nie musi ale w srodku ma byc igla! i podjechalem na orlen na stacje i odkurzam (bez bagaznika) to jeszcze mi czasu zostalo.... a juz pozadnie odkuzylem... :good: :good: