Jump to content
IGNORED

podpinanie zmieniarki

Recommended Posts

Witam kupilem niedawno Audi z Navi+ i czytnik CD wbudowany o ile sie nie myle czyta tylko mapy ?? czy moze sie da aby jakos czytal muzyke ?? i czy da sie podpiąć pod tą nawigacje zmieniarke od radia sony na 10 cd ?? proszę o pomoc

[ Dodano: 02-03-2007, 21:02 ]

czemu nikt nic nie odp ?? nie znacie sie na takim czymś ??

no hej a ja mam zmieniarke sony na 10 cd i nigdzie w mojej malej miescinie mi jej nie podlacza da sie to jakos zrobic czy musze szukac oryginalnej ?? i czy da sie tu coś podpiąć i co zeby czytać mp3 ??

no hej a ja mam zmieniarke sony na 10 cd i nigdzie w mojej malej miescinie mi jej nie podlacza da sie to jakos zrobic czy musze szukac oryginalnej ?? i czy da sie tu coś podpiąć i co zeby czytać mp3 ??

A do jakiego radia chcesz podłączyć?

z tego co wiem, da się podłączyć prawie do wszystkich radio, navi itp. potrzebne będą tylko odp. kable, na allegro jest duży wybór i chyba najlepiej jakbyś spytał elektronika lub osobę która się na tym zna.

No właśnie myślałem ze tu znajde kogoś co sie na tym zna ;/ kolego chce podlączyć do navigacji ( NAVI PLUS) i czy da sie mp3 ?? jaki sprzęt do tego musze kupić jak o to pytać albo coś takiego... a jeśli chodzi o mieniarke to zmieniarka jest SONY CDX-601 pytalem w okolicy elektrykow to nikt nic takiego mi nei zrobi ;/ pozdrawiam

rozumiem... tutaj masz namiary na allegro do gościa, od ltórego kupiłem kabel i specjalną przejściówkę. Napisz do niego, najlepiej zrób foto Twojej zmieniarki(kabla wychodzącego ze zmnieniarki)wyślij mu i on dobierze Tobie odp. kabel, przejściówkę itp.

mail: [email protected]