Bogdanfb 0 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Witam kupilem niedawno Audi z Navi+ i czytnik CD wbudowany o ile sie nie myle czyta tylko mapy ?? czy moze sie da aby jakos czytal muzyke ?? i czy da sie podpiąć pod tą nawigacje zmieniarke od radia sony na 10 cd ?? proszę o pomoc [ Dodano: 02-03-2007, 21:02 ] czemu nikt nic nie odp ?? nie znacie sie na takim czymś ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubar 0 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 mogę Ci pomóc;) sam jestem na podobnym etapie... musisz kupić zmieniarkę i odp. kable, w navi+ jest gniazdo do podłączenia zmieniarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdanfb 0 Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 no hej a ja mam zmieniarke sony na 10 cd i nigdzie w mojej malej miescinie mi jej nie podlacza da sie to jakos zrobic czy musze szukac oryginalnej ?? i czy da sie tu coś podpiąć i co zeby czytać mp3 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun0 9 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 no hej a ja mam zmieniarke sony na 10 cd i nigdzie w mojej malej miescinie mi jej nie podlacza da sie to jakos zrobic czy musze szukac oryginalnej ?? i czy da sie tu coś podpiąć i co zeby czytać mp3 ?? A do jakiego radia chcesz podłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubar 0 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 z tego co wiem, da się podłączyć prawie do wszystkich radio, navi itp. potrzebne będą tylko odp. kable, na allegro jest duży wybór i chyba najlepiej jakbyś spytał elektronika lub osobę która się na tym zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdanfb 0 Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 No właśnie myślałem ze tu znajde kogoś co sie na tym zna ;/ kolego chce podlączyć do navigacji ( NAVI PLUS) i czy da sie mp3 ?? jaki sprzęt do tego musze kupić jak o to pytać albo coś takiego... a jeśli chodzi o mieniarke to zmieniarka jest SONY CDX-601 pytalem w okolicy elektrykow to nikt nic takiego mi nei zrobi ;/ pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubar 0 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 rozumiem... tutaj masz namiary na allegro do gościa, od ltórego kupiłem kabel i specjalną przejściówkę. Napisz do niego, najlepiej zrób foto Twojej zmieniarki(kabla wychodzącego ze zmnieniarki)wyślij mu i on dobierze Tobie odp. kabel, przejściówkę itp. mail: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts