Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie biuro podróży ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pewnie bym tak zrobił ale i tak będę przejazdem więc nie zaszkodzi zahaczyć. Dzięki Brynia za tą stronkę

-można się sporo dowiedzieć :naughty:
Opublikowano

Mam takie pytanko do działających w branży turystycznej :mysli:

Czy w zwiazku z kryzysem widać mniejsze zainteresowaniem wczasami za granica,nie chodzi mi tylko o Polaków ale ogólnie.

zawsze załatwiałem wczasy właśnie na przełomie stycznia/lutego ale w tym roku mam zamiar poczekać ile sie da :confused4:

bo do wakacji może sie dużo wydarzyć , ktoś pozakręca kurki z ropą i koniec latania :evil:

Opublikowano

Ja np. załatwiłem wczasy już w listopadzie :kox:, skusiło mnie właśnie to że biuro podróży gwarantuje stałą cenę za całe wczasy choćby nie wiem ile podrożały wszelkie paliwa to zapłacę tyle co w momencie rezerwacji. Zapytaj o to, wydaje mi się że można wykupić chyba taką gwarancję stałej ceny. Swoją drogą Rafal_ polecam biuro EccoHoliday :good:, już raz byłem z nimi w na Krecie i prędzej czy później tam wrócę i również z nimi.

Opublikowano

Nie afiszujcie sie tak, każde biuro ma, mialo wpadki.Dobrze wiesz ( marcelomattsoy) że jak byles rezydentem , to nigdy nie zadowolisz turyste nigdy , zawsze cos jest nie tak.Ja bylem przez 5 lat pilotem na resjowym autobusie grecja/hiszpania .Co do Itaki fajne biuro ale jest epłno innychfajnych biór podrozy ostanio mialem do czynienia z biurem podróży www.gaudeamus.com.pl.Naprawde fajne w dobrej cenie ma Chiny, Indie,Peru,Boliwia.

Ja bym chcial zachecic bardzo do wyjazdów z niemiec.Jest znaczniej taniej i jakoś uslug jest znacznie wyższa, niestey takie biura jak TUI neckerman , traktuja polske pomacoszemu NIe zalezy im na klientach z polski .Bardzo polecam biuro wezyr holidey ale turcji jest bardzo dobre zogranizowane biuro , nie wiem jak z innymi krajami im wychodzi ale jest wpożadku

Co do kryzysu, teraz żadne biuro ni upadnie , zaczyna sie robic to w okresie letnim trzeba brac pod uwage to ze jest kryzys finansowy, i wielu naciaagaczy