Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.6 ADP] schemat instalacji elektrycznej silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam wielka prosbe, do użytkowników, którzy posiadają cos takiego jak schemat instalacji elektrycznej silnika, lub częściowe schematy do pompy paliwowej. Byłabym bardzo wdzięczna. Mój samochód gaśnie w trakcie jazdy, albo zdarza mu sie nawet nie wyjechać z garażu... Mechanik podejrzewa , ze jest to wina pompy paliwowej, ale niestety nie posiada schematu elektrycznego.

Opublikowano

Miłego sprawdzania.

b6c47f9cbfba3085m.jpg 699f0106e792d684m.jpg 2ec4b4f2c480e65cm.jpg a9507c4e474dc6c8m.jpg

613d5f323530a1d0m.jpg cbfd235d02d166cem.jpg 654d5d10da47061bm.jpg

Opublikowano

Dzięki bardzo. Ale powiedz mi jeszcze , czy to jest na serio to o co prosiłam? Sorry, że pytam, ale szczerze mówiąc to ja sie na tym nie znam. Jak zawiozę to mechanikowi, to czy to mu w czymś pomoże? :twisted:

Opublikowano

Prosiłas o schemat instalacji elektrycznej tego silnika i to otrzymałaś.

I piszę to na serio. :biggrin:

Pozdrawiam.

Opublikowano

napisz koleżanko jaką miałaś usterkę itd, może komuś kiedys sie to przyda :wink: pozdrawiam

Opublikowano
napisz koleżanko jaką miałaś usterkę itd, może komuś kiedys sie to przyda"

Moim problemem było to, że auto gasło w trakcie jazdy, albo wcale nie zapalało. Diagnoz było tylu, ilu mechaników... Ostatecznie doszli do wniosku, ze jest to wina pompy paliwowej.

• 9 lat później...
Opublikowano

Witam. Zna ktoś kolejność podłączenia kabli zapłonowych do kopułki w a4 1.6 adp?