Opublikowano 21 Czerwca 20179 l Witam. Mam mały problem, a zaś, gdy przekrece zapłon to załącza się wentylator , i non stop kręci na max obrotach. Po odpaleniu silnika również kręci.Słychać jak pstryka przekaźnik cały czas, wymiana na nowy - brak rezultatu.Odpiecie czujnika w chlodnicy - brak rezultatu. Podpięcie nowego czujnija również nie pomogło. Jakieś pomysły? Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Czerwca 20179 l Autor Zapomniałem dodać że vag nie pokazuje żadnego błędu :/Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Czerwca 20179 l Ten większy wiatrak to wiskoza, on kręci się wraz z uruchamianiem samochodu bez znaczenia na temperature silnika. Ten mniejszy jest od klimy i on działa w zależności od jej ustawienia.
Opublikowano 21 Czerwca 20179 l Autor No to wiem, ale u mnie kreci ten od klimy na zaplonie. Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Czerwca 20179 l No to do sprawdzenia presostat, rezystor wentylatora oraz czujnik temperatury płynu chłodniczego