Opublikowano 21 Lipca 20179 l Witam, Jakis czas temu przestal mi dzialaxc uchwyt na napoje w konsoli srodkowej, nie chcial sie wysunac. Dzieki zasobom forum i nie tylko udalo mi sie go wyjac , ale zauwazylem zagladajac w otwor po uchwycie ze diody od podswietlenia uchwytu luzno lataja na jakims ukladzie scalonym. zanim wzialem sie za naprawe uchwytu włożyłem go ponownie i okazało się ze nie działa podświetlenie. Proszę o info czy ten układzik scalony z diodami od poświetlenia powinien być gdzieś przyczepiony czy luźno latać. Na razie spróbuje rozłożyć uchwyc i zamontować od nowa sprężynkę taśmową. Jeśli ktoś to przerabiał będę wdzięczny za wskazóki
Opublikowano 21 Lipca 20179 l diody powinny być w tylnej części uchwytu.jest tam otwór na nie.mocowania na zatrzaski małe
Opublikowano 21 Lipca 20179 l Autor Dzięki za odpowiedź wszystko jasne, okazuje się w moim egzemplarzu ktoś coś kombinował wcześniej, podś cup holdera wisi na kabelkach, plastikowa obudowa umożliwiająca zamoconwanie zniknęła :), uchwyt w trakcie podklejania mocowania sprężyny
Opublikowano 21 Lipca 20179 l jak coś to mam takie diody podświetlające Edytowane 21 Lipca 20179 l przez michcio28810
Opublikowano 23 Lipca 20179 l Autor Michcio28810 diody u mnie są, tylko nie ma całej tej plasitowej obudowy kórą mocuje się do tylnej ścianki cupholdera. Przewód też mam trochę skrócony bo u mojego kolegi w sedanie oprawka z diodami wychodzi z 4-5cm poza obreb kieszeni a u mnie wychodzi to krawędzi kieszeni. a tak na marginesie jeśli masz diody wraz z tą oprawkę to ile byś za to chciał,
Opublikowano 23 Lipca 20179 l ja wiem że masz diody ale bez ich obudowy jest problem prawidłowo je zamontować.a za diody ja wiem, z 10zł +kw
Opublikowano 24 Lipca 20179 l Autor ostatnie pytanie, masz sam plastik czy diody rowniez czy także caly uchwyt michcio28810 odezwij sie 506097969, bedzie szybciej, lub podaj numer do siebie Edytowane 24 Lipca 20179 l przez mKatzper
Opublikowano 24 Lipca 20179 l mam cały uchwyt i same diody oddzielnie.nie rozbieram tych diód.dla mnie diody to całość-diody z obudową https://a4-klub.pl/topic/401464-kubek-liftręczny-skórakratki-nawiewów/#comment-5149545