kamilpsk Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Witam. Po sprzedaży auta mojej mamy został jej taki olej. I moje pytanie czy mogę go wlać do siebie. Mam teraz jak widać na zdjęciach Helixa. Będę wdzięczny za odpowiedz. Pozdrawiam
cabanmat Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zazwyczaj wszystkie oleje są mieszalne
KINIAM Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Shell i ten inszy wynalazek mają takie same specyfikacje. Więc lej razem.
kamilpsk Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Więc będą lał no właśnie wynalazek raczej nie spotykany u nas mama go lała u siebie w aucie ( mieszka w niemcowni ) a najtańszy też nie był bo 40 euro. Więc mam nadzieje że zamieszania w silniku mi nie zrobi
KINIAM Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Ten olej 5W40 nie kosztuje więcej jak 15-22 Euro za 5 litrów a jak promocja w markecie to 11,99. Nie wiem kto i dla kogo go produkuje, w mojej okolicy go nie ma ale znam ten olej. W cenie 22 euro można zakupić Meguin/Liqui Moly lub Pentosin a za 40 euro to już podejdą markowe oleje Karta techniczna tego oleju na stronie www.car1.de więc będziesz mógł porównać parametry z Shell 5W40. Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez KINIAM
Rekomendowane odpowiedzi