Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Car audio a4 b6 gdzie kable ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

puść sobie za schowkiem, kolo rurek klimy masz taka zaślepkę, wsadz tam drucik wyjdzie kolo wentylatora, moim zdaniem najszybsza robota, moge wrzucic zdjęcie za godzinke w którym miejcu dokladnie ;)

co do kabla, to odpuść temat z typowymi kablami CA, szkoda kasy, kup spawarke 25mm2 wystarczy na 800w-1000w, sam mam tak zrobione i nie mam żadnych spadków, a o kondku nawet nie myślę ;) 

http://allegro.pl/kabel-przewod-spawalniczy-masowy-roboczy-ons-25mm-i6734399495.html

Edytowane przez kubix9417

Opublikowano

No właśnie myślałem o przewodzie do spawania . Link dałem u góry ;) dobry miedziany przewód, Typowe CA to tylko ładna izolacja ;)

Jak to nie problem daj tą fotkę , jutro zamawiam już zarobiony przewód jednak 35mm2 ;) . I bezpiecznik jakiś muszę kupić z 60A?

Może w tygodniu przyjdzie skrzynia już , bo koleś robi mi na wymiar . W cabrio wysokość  skrzyni do 27cm ( winda z dachu ) ale będzie fajny otwór między siedzeniami bass reflex i tak z tyłu tylko 2 miejsca więc będzie się ładnie prezentował w skórze  . Jak już będzie gotowe podzielę się wrażeniami ;)

Mam problem jeszcze z tylnym oparciem kanapy odkręciłem na dole dwie śruby a dalej coś trzyma jakiś drut na środku . W cabrio jest trochę inaczej to wszytko jakoś zrobione . 

Jeszcze myślę o tej śrubie w środku ,przychodzi tu gruby przewód z Aku , jest bezpiecznik 50A wystarczy się wpiąć na oczku 6 i gotowe co myślicie dało by radę ??? Jest to z lewej strony od sprzęgła w lewy róg . 

IMG_20171022_224813.jpg

Edytowane przez Mariox37

Opublikowano

Co do cabrio to nie pomogę, zdjęcie wyśle jutro bo kurcze zapomniałem w ogóle o tym jak byłem przy aucie :)
A bezpiecznik mysle że 80 A załóż aby był zapas :)

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Polecam tego sprzedawcę ;) 

http://allegro.pl/35mm2-moc-przewod-kabel-zasilajacy-do-wzmacniacza-i6472985057.html#thumb/8

wczoraj zamówiony  przewód przez tel. dziś już  kurier był . Końcówki zaprasowane praską z 6stron przez sprzedawcę , jedna pójdzie do + 2ga do - . 5m na auto 1m na - minus . 

IMG_20171024_235926.jpg

Przewód 35mm2 bardzo elastyczny , myślę że prądu nie braknie ;)

Kilka fotek może komuś się przyda . 

Ściągamy osłonę Aku, odkręcamy ramię  wycieraczki nasadka 17, IMG_20171024_232449.jpg

za pomocą byle jakiego ściągacza wyciągamy ramię, odkręcamy obudowę ECU- do tej śrubki z tyłu dostałem się małą grzechotką na przedłużce

IMG_20171024_233008.jpg

+ taki mały chwytak do wyciągnięcia śrubki.

IMG_20171024_232942.jpg

Wiertło 12 - otwór pod małym kątem żeby w razie czego woda nie szła , włożyłem trochę taśmy  i żeby te wióry nie wpadły do puszki , dodatkowo silikon na końcu do uszczelnienia wejścia przewodu   .

IMG_20171024_232820.jpg

IMG_20171025_000613.jpg

schodzimy przewodem w dół lewy górny róg, odrazu odpinamy boczek i tunel progu bez problemu wchodzi w gąbkę , nic nie odstaje mimo że to 35mm2.

IMG_20171024_232851.jpg

IMG_20171024_235435.jpg

IMG_20171024_232521.jpg

IMG_20171024_232621.jpg

Jutro przechodzę pod kanapą z tyłu i

do bagażnika . Jeszcze nie wiem jak bo w cabrio tył jest jakoś zabudowany za siedzeniem ale gdzieś go tam wcisne ;)  

Edytowane przez Mariox37