Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy da sie zamknąć klape z pilota i jak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie bo mnie to denerwuje klape bagaznika mogę otworzyc przyciskiem na drzwiach przyciskiem na pilocie i przyciskiem na klapie ale zamknac moge tylko wciskajac przycisk w klapie czy jest jakas mozliwosc zmiany jest to dla mnie uciazliwe gdyz przy kontroli na szlabanie musze wysiadac z gory dziekuje za szybkie odpowiedzi

Dodam ze to audi a4 avant 2011 rok nie s line ale jakis indyvidual bo ma nawet ciemna podsufitke

Edytowane przez h2o89

Opublikowano
  • Autor

Dzięki w sumie to noc nie wyczytałem, a mam jeszcze jedną prośbę czy można jakoś zobaczyć czy tego zamykania nie mam oryginalnie? 

Opublikowano

Nie pisałem, aby koniec czytać i nic nie wyczytać. Tu konkretny post aby sobie sprawdzić:

https://a4-klub.pl/topic/230935-instalacja-elektryczna-klapa-avant/?do=findComment&comment=3365632

Opublikowano
  • Autor

Ok dzięki wieczorem sprawdzę, bo wciskalem tylko przycisk klapy a nie kombinowalem z przyciskami otwierania i zamykania auta. 

A tak nie w temacie jestem nowym uzytkownikiem tej audi czy jest cos co warto o niej wiedzieć? 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 3.10.2017 o 18:50, h2o89 napisał:

Ok dzięki wieczorem sprawdzę, bo wciskalem tylko przycisk klapy a nie kombinowalem z przyciskami otwierania i zamykania auta. 

A tak nie w temacie jestem nowym uzytkownikiem tej audi czy jest cos co warto o niej wiedzieć? 

Miałem przyjemność montować w swojej cały zestaw klapy elektrycznej ale tylko dodatkowy moduł umożliwi otwieranie i zamykanie z pilota oraz zamykanie przyciskiem w drzwiach kierowcy. 

Opublikowano
  • Autor

Najbardziej chodzi mi o zamykanie przyciskiem w drzwiach kierowcy jak to zrobic?? 

Opublikowano
12 minut temu, h2o89 napisał:

Najbardziej chodzi mi o zamykanie przyciskiem w drzwiach kierowcy jak to zrobic?? 

Tak jak wyżej kolega chudineze napisał przestudiuj post, który Ci podał. Opierając się na nim kupiłem i zrobiłem wszystko sam. A są dwie możliwości albo dodatkowy moduł o którym już wspomniałem albo ciągniesz kabelek sygnałowy od przycisku w drzwiach do słownika.  A sam przycisk musisz wymienić na taki, który działa  ten sam sposób jak przycisk od opuszczania i zamykania szyby. 

Opublikowano
  • Autor

Ok dzieki 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 4.05.2018 o 18:48, kamilch-1984 napisał:

Tak jak wyżej kolega chudineze napisał przestudiuj post, który Ci podał. Opierając się na nim kupiłem i zrobiłem wszystko sam. A są dwie możliwości albo dodatkowy moduł o którym już wspomniałem albo ciągniesz kabelek sygnałowy od przycisku w drzwiach do słownika.  A sam przycisk musisz wymienić na taki, który działa  ten sam sposób jak przycisk od opuszczania i zamykania szyby. 

Też tak właśnie zrobiłem u siebie.
Pociągnąłem dodatkowy kabelek od lewego silnika zamykania klapy do przycisku otwierania klapy w drzwiach kierowcy oraz po małej przeróbce wewnątrz przycisku ( do wykorzystania pojedynczy do otwierania/zamykania szyby)  otwieranie/zamykanie klapy z przycisku w drzwiach kierowcy działa normalnie. 
Bardzo fajny i przydatny modzik !!! 
Teraz po dwóch "modzikach" mam otwieranie/zamykanie klapy bagażnika z pilota oraz z drzwi kierowcy.

aib.JPG

Edytowane przez tomasm64

• 1 rok później...
Opublikowano

Dostepne są moduły zamykania klapy bagażnika z pilota:
"REMOTE REAR LID" umożliwia zamykanie elektrycznej klapy bagażnika za pomocą przycisku otwierania bagażnika na pilocie kluczyka oraz przyciskiem znajdującym się na drzwiach kierowcy.
Moduł dostępny do modeli: AUDI A4 B8 2008-2016, AUDI A6 C6 AVANT 2005-2011, AUDI A8 D3 2002-2010, AUDI Q7 2006-2015, AUDI Q5 2009-2016

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/o1K5/
w przypadku pytań zapraszam do kontaktu