primator71 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Witam wszystkich forumowiczów !!! Od kilku miesięcy mam w mojej A3 bardzo dziwną przypadłość, mianowicie po zapaleniu auta zegary,a także podświetlenie konsoli, boczków drzwi itd.zaczynają wariować, tj. zapalają się i gasną, przez chwile jest ciemność by za moment zaczęły mrugać. Dodam, że na zegarach cały czas kasuje się godzina i data. Taka sytuacja trwa ok. 5-10 min., jednak kiedy auto się nagrzeje wszystko wraca do normy, podświetlenie kabiny jak i zegary działają bez zarzutu, nawet nie mrugną. Akumulator jak i ładowanie sprawdzone i jest OK. Elektrycy, u których byłem nie podjęli tematu....Jeśli miał ktoś podobny problem byłbym wdzięczny za jakąś wskazówkę, ewentualnie podpowiedź gdzie szukać. Pozdrawiam *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - wątek przeniesiony
muunv Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Jak sprawdzales aku? Probowales wrzucac inny aku?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
primator71 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Opublikowano 16 Października 2017 Aku wymieniłem na kompletnie nowy i nadal jest ten sam problem.
szogun0 Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 A3 8P zapewne z 2004r. Wymieniaj zegary bo jeszcze chwila i przestanie odpalać. Zdarzało się, że te zegary padały.
Rekomendowane odpowiedzi