Simrider Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Witam, Zona rozwaliła tylne prawe drzwi , są porządnie wgięte(bo ja myślałam że to coś w bagażniku się przesuwa), wydaje mi się że naprawa nie opłacalna .Drzwi pod kolor kosztują 500-800zł. Mam pytanie czy drzwi od sedana będą pasować do Avanta?
Wihajster Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 11 minut temu, Simrider napisał: Witam, Zona rozwaliła tylne prawe drzwi , są porządnie wgięte(bo ja myślałam że to coś w bagażniku się przesuwa), wydaje mi się że naprawa nie opłacalna .Drzwi pod kolor kosztują 500-800zł. Mam pytanie czy drzwi od sedana będą pasować do Avanta? tak...
rapiw Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Tylko kupowanie w kolor to ryzyko . Sam kiedyś kupiłem i pomimo oryginału odcień byl inny i trzeba było malować
jaro_alfa Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Bez przesady z tą ceną. Ja ostatnio wymieniałem dwoje drzwi i za sztukę dałem 300zł. Dodam, że idealne bez najmniejszej ryski. Kupiłem od przedlifta i kolor idealnie pasuje. Jak kupisz wg kodu, to nie powinno się różnić. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
MalvinA Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Witam, to da się w końcu przełożyć tą ramkę czy nie ;-) bo na jednym piszecie, że tak a na innym nie. Bo mi się też coś "w bagażniku przesuneło" i mam obie furtki z prawej strony do wymiany a na aukcjach tylko w moim kolorze furtki tylne do avanta. Przełożyłabym ramkę no ale czy się da? Na innym poście ktoś napisał że tu cytat: " Nie da się, dół drzwi jest taki sam ale ramka okna inna i nie wymienisz jej bo jest elementem stałym drzwi" a Wy piszecie, że można ;-). Poratujcie bo kupię źle i będę znów płakać.
Recommended Posts