lukcy77 Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Witam czy ktos może podpowiedzieć mi jaki nr ma waż odmy zaznaczony na zdjeciu ? I podobno tam jest jakis kruciec tak mi w aso powiedzial tylko nie mam pojecia jak on wyglada.
OLIVER Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Kolego!!! A na jakiej podstawie chcesz uzyskać pomoc ? na podstawie fotki ? bo ani profil ani post nic mi nie mówi poza tym ze masz B7
lukcy77 Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 Nie widzisz ze to diesel ? Jak widac na foto to 4 czy nie 6. wiec juz mozesz sie domyslec ze 2.0 tdi. Ale skoro tego nie wiedziales to tymbardziej raczej nie pomozesz mi w ustaleniu nr czesci. Silnik bpw. w etce nie ma nr czesci stad moje pytanie tutaj.
OLIVER Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 2 godziny temu, lukcy77 napisał: Nie widzisz ze to diesel ? Jak widac na foto to 4 czy nie 6. wiec juz mozesz sie domyslec ze 2.0 tdi. Ale skoro tego nie wiedziales to tymbardziej raczej nie pomozesz mi w ustaleniu nr czesci. Silnik bpw. w etce nie ma nr czesci stad moje pytanie tutaj. Chłopie ..Wyluzuj Chcesz konkretnej i rzetelnej pomocy to udziel wyczerpującej informacji co do rocznika -kodu silnika i td.. Te dane są potrzebne do konkretnej odpowiedzi na Twoje pytanie Zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał a prosisz się o numer części ...Powiem Ci tylko tyle że nie umiesz szukać jesli masz etkę bo dla silnika BPW jest numer przewodu odpowietrzającego I tego oznaczenia (BPW )właśnie mi brakowało by Ci podać odpowiedni numer ..Ale swoim zachowanie na niego nie zasługujesz ode mnie i szukaj sobie dalej...
lukcy77 Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Boże. Ten nr to ja dawno znalazlem ale to nie pasuje. i stad pytanie o kruciec bylo.. Wgl sie nie udzielaj jak masz zamiar filozofowac
OLIVER Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 (edited) 2 godziny temu, lukcy77 napisał: Boże. Ten nr to ja dawno znalazlem ale to nie pasuje. i stad pytanie o kruciec bylo.. Wgl sie nie udzielaj jak masz zamiar filozofowac Chłopie Przeczytaj sobie swojego pierwszego posta o co Ty prosisz .Nawet zaznaczyłeś strzałką A o króćcu to wspomniałeś że Ci powiedzieli w ASO . I dobrze Ci powiedzieli bo tam jest króciec do którego ten przewód odpowietrzający wchodzi . pokazuje to etka . Powiem Tak , jeszcze mi się nie zdarzyło by część zakupiona na podstawie numeru z etki (rocznik ,kod silnika itd,) nie pasowała do danego modelu , Jak to Ty opisałeś wyżej . Ja nie filozofuje jak to nazwałeś ,chciałem pomóc i to pomóc z głową ale jak widzę Ty tego nie lubisz .Patrząc na twój profil Jesteś trzy dni z podróżą na forum a zachowujesz się jak ..nie będe pisał kto Edited October 24, 2017 by OLIVER
Recommended Posts