Simon 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Max co mi się udaje osiągnąć na długiej nawet trasie to 77,6'C niewiem co może być przyczyną!?Mam nawet wyłączony nawiew ciepłego (zupełnie) i nic to jest max! Nie umiem przez to zrobić logów dobrych...Nawet w VAGu są widełki temp.80-110'C u mnie ciągle jest za mało?! Czy to może jakaś awaria?!Będą jakieś skutki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spedyt Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Termostat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zdeniu Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 kolego temat był naprawde wiele razy poruszany wysil sie troszke i poszukaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon 0 Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 zdeniu sorki po prostu jak już mam teraz namiar-> termostat to już się doszukałem muszę to wymienić...można skasować temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts