bardycha 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Witam. Mam problem ze skrzyna w Audi A4 1.8 z 95r. Jak odpale samochód to przy obrotach ok 1000 słychać jakieś obcieranie w skrzyni biegów jak dodam troche gazu to przestaje. Tak samo się dzieje jak ruszam na 1 i 2 biegu lub gdy podczas jazdy puszcze gaz. Dodam jeszcze ze jak zmieniam biegi to strasznie drży pedał sprzęgła ale biegi wchodzą lux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin j 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Miałem kiedyś podobnie w wv t4, ale dodatkowo stracilem 5 bieg i to u mnie było przyczyną, a u ciebie wszystkie biegi są ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossBest 0 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Moze juz lozyska sie koncza... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardycha 0 Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 U mnie są wszystkie biegi i to wchodzą bez problemu. trzeszczy jednak coś jak ruszam z jedynki lub jak stoi zapalony na wolnych obrotach to słychać jakby jakiś metal o metal obcierał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts