YORG110 Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Witam jestem tu nowy i mam pierwszą b8 2011 r. i tu moje pytanie (nie mogłem znależć ) mam silnik 2.0 TDi cr 143 km i chciałbym wymienić kompletny rozrząd czy muszę ? , czy jest wskazane ! żeby wymienić napęd pompy oleju , bo gdzieś wyczytałem że są bardzo awaryjne ,proszę poradżcie bo jestem w tym temacie zielony
czarek76 Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 32 minuty temu, YORG110 napisał: Witam jestem tu nowy i mam pierwszą b8 2011 r. i tu moje pytanie (nie mogłem znależć ) mam silnik 2.0 TDi cr 143 km i chciałbym wymienić kompletny rozrząd czy muszę ? , czy jest wskazane ! żeby wymienić napęd pompy oleju , bo gdzieś wyczytałem że są bardzo awaryjne ,proszę poradżcie bo jestem w tym temacie zielony W twoim roczniku już jest poprawiony napęd pompy, więc ja bym sobie darował, no chyba że masz powyżej 300 tyś km, to wtedy można profilaktycznie wymienić.
YORG110 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 1 minutę temu, czarek76 napisał: W twoim roczniku już jest poprawiony napęd pompy, więc ja bym sobie darował, no chyba że masz powyżej 300 tyś km, to wtedy można profilaktycznie wymienić. Dzięki wielkie jestem Ci wdzięczny
Rekomendowane odpowiedzi