Gibons Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Witam Chciałem zaktualizować sobie soft i mapy. Mam 3GPlus. Mapy i soft pobieram z a5oc.com wraz z aktywatorem. Doszły mnie jednak słuchy że jak mam Banga w samochodzie powinienem odłączyć go i zapętlić światłowód. Ktoś może to potwierdzić ? aktualizował ktoś w samochodzie z bangiem ?
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Smiało aktualizujesz a to co cie Słuchy doszły to w modelach AUDI m.in. A6 A7 1
Gibons Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Godzinę temu, wrclaguna napisał: Smiało aktualizujesz a to co cie Słuchy doszły to w modelach AUDI m.in. A6 A7 Czyli u nas w a4 nie trzeba tego robić ? mógłbyś napisać dlaczego w ogóle taką procedurę trzeba zrobić w A6, A7 i czym to grozi ? tak z ciekawości. Mam jeszcze jedno pytanie obecnie mam mapy 5.13.8 i soft 0.612 ponoć mogę ładować od razu nowy soft i mapy i nie muszę po kolei z tym walczyć. Ktoś to też może potwierdzić? Trzeba wcześniej usuwać mapy ? czy można ładować na to co jest
PIXI Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Damian, mam B&O - co prawda w polifcie .... ale nic nie odłączałem, wszystko działa jak należy . Nie wiem jak w przedlifcie , ale u mnie (P 0513 i ECE 5.13.8) była fabryczna . Nie mam wgranej "najświeższej" - ale (K 0900 i ECE 6.22.4) to jest chyba 2016r Edytowane 13 Listopada 2017 przez PIXI
PIXI Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 ... zapomniałem, ja po kolei aktualizowałem i nic nie usuwałem .
Gibons Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 W dniu 13.11.2017 o 21:40, PIXI napisał: ... zapomniałem, ja po kolei aktualizowałem i nic nie usuwałem . Super dzięki za info. Wiesz może ile po rozpakowaniu powinny mapy zajmować ? ja mam spakowane 18GB a po rozpakowaniu nie całe 14GB i przy rozpakowaniu 7zip lub winrar jest kilka błędów też tak mieliście ? bo nie wiem czy to pakować?
PIXI Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Nie pamiętam ile "ważyły po rozpakowaniu" , ale nie przypominam sobie żeby miały jakieś błędy . Raczej bym uważał na te błędy , żeby nie uwalić sprzętu .....
Rekomendowane odpowiedzi