Damian320d Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Witam jaki polecacie zarnik do lamp bixenon auto poziom, chciałbym wsadzić jak najlepszej firmy zarnik o jasnej barwie (nie żółtej) z tego względu ze robię długie trasy. Czy przetwornice wytrzymają 6000k? - skąd zamówię nie podrobione i nie regenerowane dzieki za odpowiedz miłego dnia mój niestety się już kończy, wczoraj zmienił barwę na różowo Edytowane 24 Listopada 2017 przez Damian320d
Damian320d Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 Witam jaki polecacie zarnik do lamp bixenon auto poziom, chciałbym wsadzić jak najlepszej firmy zarnik o jasnej barwie (nie żółtej) z tego względu ze robię długie trasy. Czy przetwornice wytrzymają 6000k? - skąd zamówię nie podrobione i nie regenerowane dzieki za odpowiedz miłego dnia mój niestety się już kończy, wczoraj zmienił barwę na różowo Żarniki kupione D1S Philips x tream vision +50 niestety musiałem przepłacic i to sporo za sztukę 169 euro w belgi ale nic nie poradzę mus to mus mam trase w tym tygodniu. Chociaż zaoszczędzone na wymianie, z bratem 20 min roboty bez wysowania lamp Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi