Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Założenie pilota do centralnego zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, 

Planuje założyć do swojej A4 B5 1999r. sterownik zamka centralnego zamykany i otwierany z pilota, od kilku dni biję się z myślami nad jak to zrobić i jaki sterownik włożyć do Audi. Aktualnie auto otwieram z kluczyka, do auta włożona jest pompka centralnego 8LO 862 257 L czyli jest to pompka która jedynie obsługuje otwieranie i zamykanie auta z kluczyka, plus przy przytrzymaniu kluczyka w zamku drzwi otwiera lub domyka szyby... Marzy mi si aby otwierać swoją A4 z pilota typu scyzoryk przy zachowaniu funkcji domykania i otwierania szyb przy przytrzymaniu przycisku, zaznaczam iż podłączyłem auto do VCDS i nie znalazł modułu komfortu czyli zakładam iż go tam nie ma. Elektryk polecił mi zakup zamienników na alledrogo i znalazłem coś pokroju tego:

http://allegro.pl/zamek-centralny-pilot-scyzoryk-audi-vw-skoda-seat-i7051626102.html

http://allegro.pl/sterownik-scyzoryk-audi-a3-a4-a6-a8-i-inne-i7077131149.html

Oczywiście zamontowanie zamiennika jest bardziej opłacalne ale co myślicie o jakości w/w sterowników, nie chciałbym żeby doszło do takie momentu że auto samo się otworzy... 

Dlatego myślałem nad dokupieniem do Audi modołu komforu i oryginalnego scyzoryka. 

Liczę na komentarze, miał ktoś do czynienia nad tymi dwoma sterownikami z alledrogo... 

Pozdrawiam :)