Alzak 1 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 czesc mam male pytanko poniewaz chce kupic zmieniarke do swojego aud zmieniarka ta to alpine cha-s634 ale nie wiem czy moge ja wlozyc do swojej furki radio ktore posiadam to audi concert posiadam takze zmieniarke i radio wspolpracuje z ta zmieniarka jezeli ktos sie zna na tym i moglby mi pomoc to bylbym wdzieczny albo moze ktos wie jaka zmieniarka obslugujaca formaty mp3 wspolpracuje z moim radiem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun0 9 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Spróbuj poprawnie nazywać tematy. A przede wszystkim używaj znaków interpunkcji bo nie idzie zrozumieć tego co napisałeś. Concert współpracuje ze zmieniarkami Audi oryginalnymi a także z Panasonic'ami, ale nie wszystkimi. Z tego co wiem, z Alpine nie współpracuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartass_1 0 Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Dokładnie panasonic i oryginalna zmieniarka audi, M-bus to starsza magistrala Alpine, Ai-net nowa, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alzak 1 Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 czyli jaka instalacje mam w audi z 99roku Ai-net czy M-BUS czy te instalacje sa tylko w alpine?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartass_1 0 Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Tylko w alpine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts