Rafaello19944 Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Witam mam dwa pytania co do mmi 3g+. Posiadam mmi (od miesiąca i dlatego nie ogarniam jeszcze wszystkiego) z dostępem do Google Earth i jest jakiś sposób żeby można było z tego korzystać bez sima? A drugie pytanie to jak zwiększyć głos w navi wskazówek głosowych?? próbowałem chyba wszystkiego i nie ogarniam tego za bardzo..
iwadrian Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Bez sima to raczej nie dasz rady. Podgłaśniasz wciskając na kierownicy pokrętło głośności a potem kręcisz + lub -.
Rafaello19944 Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 44 minuty temu, iwadrian napisał: Bez sima to raczej nie dasz rady. Podgłaśniasz wciskając na kierownicy pokrętło głośności a potem kręcisz + lub -. Właśnie na forum a5 widziałem coś że da się sparowac tel przez Bluetooth jako telefon samochodowy i niby wtedy mmi bierze Internet z telefonu ale ile w tym prawdy jest to nwm.. A próbowałem tak podglosnic i nic ? jak mi wrclaguna pokazywał jak się ustawia navi to mi przyciszyszl i ja nie daje rady tego podgłośnić..??
Recommended Posts