Mishells Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam, wymiałem dwumasę w swoim samochodzie i po złożeniu i odpaleniu auta świeci AIR BAG i ESP, nie działa multifunkcja oraz brak jej podświetlenia, według mnie problem leży w instalacji rozebrałem wszystko i sprawdziłem ale nic nadzywczajnego nie znalazłem. CZy przy skrzyni jest jakaś wizka lub przewody którymi jest podłączona kierownica?
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 podepnij kompa i sprawdz jakie są błedy
Mishells Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) błędy w załaczniku z poduszki, a z esp - 01426 - Controls in Steering Wheel (E221): No Signal/Communication, możliwe że uszkodziłem taśmę kierownicy zapomniałem żeby ją jakoś zabezpieczyć bo klakson tez mi nie działa vcds poduszka.docx Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Mishells
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Nic tylko sprawdzic okablowanie od przelaczników i żółta wtyke AIR BAG
Mishells Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 a myślisz ze taśma nie ma na to wpływu?
Rekomendowane odpowiedzi