Adrok Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam posiadam Audi A4 b8 1,8 TFSI. Miałem dziś rano jeden problem który zauważyłem juz drugi raz. W sobotę wieczorem odpaliłem samochód i zimny odrazu przestawiłem z wjazdu pod wiatę i zgasiłem nie czekałem az zejdzie do 900obr jak to robię zazwyczaj. I Autko stało az do poniedziałku nie odpalane. Gdy chciałem jechać do pracy odpalam i kręci kręci kręci i nie może odpalić jak by było -30stopni a było +7. W końcu po 10sekundach z bólem odpalił i odrazu wszedł na niskie obroty. Zaczęło nim szarpać i nierówno pracował, dodałem gazu tak do 1,2k obr i trzymałem przez 20sekund auto wróciło do prawidłowej pracy silnika. Co to mogło być? Czujnik temperatury silnika? Powiem ze przydarzyło mi sie to tylko 2 razy gdy szybko odpaliłem auto przestawiłem i zgasiłem i to w odstępie kilku miesięcznym. Proszę o podpowiedz, dziwna sytuacja.
Adrok Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2018 Może problemem bedzie CZUJNIK POLOZENIA WALU KORBOWEGO??
Rekomendowane odpowiedzi