Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwny pukanie z tylu samochodu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od 3 dni przy ruszaniu, hamowaniu lub dodawaniu i puszczanie gazu słychać w mojej b8 dziwne pojedyncze pukniecie, stukniecie, klikniecie. Najbardziej słyszalne przy ruszaniu, przy hamowaniu już mniej A przy dodawaniu i puszczanie gazu na 2 biegu tak pośrednio. Otóż gdy ruszam to po kilku sekundach słychac z okolic bagażnika pojedyncze klikniecie( tak jakby kulka w spreyu obijala się o scianke. Czasami gdy hamuje przed światłami też słychać takie pyk. Jadąc i dodawajac i puszczając gaz tak aby auto się bujalo także słychać "pyk" gdy dodaje gazu i "pyk" gdy gaz puszczam. Dźwięk dochodzi z okolic tylu jakby w bagazniku. Przewalilem cały bagażnik i nic. Jest to bardzo irytujące. Myślałem nad zaciskami z tylu lub tlumikiem. Ale może ktoś miał coś podobnego i znalazł przyczynę. Dodam że jadąc po dziurach, nierownosciach itp tego "tyk" nie słychać. Na pewno Nie jest to ogłoś obijajacego się paliwa. Bardziej jak wspomniana kulka w sprayu lub jakąś odbijajaca o metal sprezynka. Może ktoś pomoże.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Myślę, że gdzieś coś okrągłego wpadło i się obija. Też tak kiedyś miałem dopiero osoba siedząca z tyłu namierzyła sprawcę. 

Pozdrawiam