Ditomee Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 W jakiej pozycji powinien być zamknięty korek bo u mnie pozioma ani pionową nie leci płyn Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - wątek przeniesiony
Adam87 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 3 godziny temu, Ditomee napisał: W jakiej pozycji powinien być zamknięty korek bo u mnie pozioma ani pionową nie leci płyn Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Tak jak jest na zdj. powinien być zamknięty.. A na otwartym nie leci bo musi być zatkane ... Spróbuj otworzyć i czymś odetkać.. powinno pomóc..
Ditomee Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 Co przetkac w ten pionowy stożek cis wsadzić ?? Dodam że ten zawór miałem w pozycji pionowej cały czas więc jak ma być i czy się to wyciąga czy ma cieknac tym stozkiemWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ditomee Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 To jest zdjęcie od strony maski tak był zaworek od kiedy pamiętam , jak jest u was Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi