Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 1.8T BEX Dawido20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema grupowicze :D Z racji, iż jestem tutaj nowy to chciałem się przywitać jak i przedstawić swoje wozidło.  Jest nim oczywiście B6 z silnikiem 1.8T BEX. Ogólnie auta szukałem około 3 miesięcy, trafiłem na martwy okres dla Bex-a bo na internetach było raptem kilka sztuk w cenach B7, ale w końcu znalazłem. Z lekkimi niedomaganiami przyjechałem nią do domu i tak już od Października jesteśmy razem :D Na razie nie mam za bardzo o czym się rozpisywać, bo oprócz podstawowych rzeczy po zakupie auta typu rozrząd, oleje,filtry itp. Nic w niej nie robiłem. Opisywać jej raczej nie będe bo nie ma za bardo co pisać, co w niej siedzi raczej widać na zdjęciach, a jeżeli ktoś będzie ciekaw to po prostu zapyta ;) 

1.jpg2.jpg3.jpg
Więcej zdjęć na chwile obecną nie mam, ale myśle, że może na dniach jakieś dodam, bo byłem dziś zaklepać alusy na lato Ronal RS6. Mam je odebrać w sobote, i jak pogoda będzie w miare to z ciekawości je założe i podeśle jakieś fotki. A jak na razie dzisiaj to tyle. Do następnego :hi:

4.jpg

Opublikowano

Ładny sedan i kolor chyba taki  jak u mnie. Jakieś plany? Jako pierwszy mod proponuję zmianę końcówek wydechu na większe:naughty:. Te małe pipki nie pasują do takiego auta. Powodzenia w rezaniu.:wink:

Edytowane przez Damjan

Opublikowano
  • Autor
53 minuty temu, Damjan napisał:

Planów jest duużo :D Myślałem raczej nad całym wydechem a nie tylko nad końcówkami,choć teraz nie jest aż taki cichy. Lotka na klape oraz dokładka od cupry pod przedni zderzak też są w planach, jak i gleba ale wszystko z czasem ;) 

Opublikowano

Bardzo ładna sztuka. Ooo i ronal RS6 i latasz :witch:. Czekam na foty felunku.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Siemano :hi:

Tak jak pisałem wcześniej, koła już jakiś czas temu wleciały, ale musiałem czekać na dystanse i nic nie wrzucałem. Ogółem fajnie się nawet na nich lata, myślałem jeszcze i lekkiej glebie, ale jak ostatnio przytarłem zderzakiem i spód został mi na krawężniku to wybiłem to sobie z głowy... 

225/40 R18

20180419_181858.jpg

Edytowane przez Dawido20

Opublikowano
W dniu 20.04.2018 o 13:31, Dawido20 napisał:

Siemano :hi:

Tak jak pisałem wcześniej, koła już jakiś czas temu wleciały, ale musiałem czekać na dystanse i nic nie wrzucałem. Ogółem fajnie się nawet na nich lata, myślałem jeszcze i lekkiej glebie, ale jak ostatnio przytarłem zderzakiem i spód został mi na krawężniku to wybiłem to sobie z głowy... 

225/40 R18

20180419_181858.jpg

Jest super. Ja bym nic nie zmieniał tylko czernidło na opony "Moje auto" w markecie np tesco za 15pln i jest sztos :naughty:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 22.04.2018 o 09:22, Gac3k napisał:

Jest super. Ja bym nic nie zmieniał tylko czernidło na opony "Moje auto" w markecie np tesco za 15pln i jest sztos :naughty:

Do takich rzeczy nie jestem zbytnio przekonany. Wole po prostu umyć dokładnie i to wszystko ;)