Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] 18 na 8 cali-jakie opony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry... wcisnąłem zły numerek...miało być 225/45/17...pozdro dla Dibo :hi:

Opublikowano

Panowie nie dyskutujmy na temat, o co się kto dowiadywał, tylko jak się jeździ, itp. Gdybać sobie można.. :gwizdanie:

Ja szczerze powiedziawszy również zastanawiałem się nad tym, czy nie dać na następny sezon 225/45 albo 235/40 18", bo obecny rozmiar 225/40 na dziurach daje w kość i to równo :)

Rozumiem, że na 235/40 będzie jeszcze bardziej rzucać autem po drodze, a jak to jest z 225/45 - ponawiam pytanie kolegi, czy ma ktoś u siebie coś takiego założone ??

Proszę o opinie, jak się jeździ na 235/40 i na 225/45 jak ktoś posiada. Rozmiar oczywiście 18"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja jezdze na 235/40/18 i trochę ciąga ale okazało sie że mam luzy na drażkach wiec wypowiem sie ponownie w nastepnym tygodniu jak. Moze to dlatego tak go nosi. Apropos komfortu jazdy na nich to wydaje mi sie ze zależy to od 2 rzeczy, Twojego zawieszenia, oraz drog po jakich sie najcześciej przemieszczasz. Co do zawieszenia, ja mam -35mm na weitecach ktore sa miekkie jak na sprezyny obnizajace a apropos dróg to jadac do pracy mam kawalek bardzo syfny, i tam trzeba zwolnic bo strasznie telepie i jest nieprzyjemnie. Ale to naprawde kawalek gdzie na polatanych dziurach sa kolejne laty i dziury. Poza tym jak dla mnie jest ok.

Jedno co zauwazylem zmieniajac z 205/55/16 to to ze spalanie mi strasznie skoczylo i samochod stracil na dynamice ale tego problemu nie powinienes miec.