Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rns-e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie  wiem czy wejdzie 

1521369508179-1045570169.jpg

Opublikowano

Serwisuje te navi i wiem co robi spirytus i perfum ,a każdy robi jak chce jak załatwisz laser inaczej będziesz gadał. Widziałem masę załatwionych tak laserów.

Opublikowano
  • Autor

Tom A4 popieram. I co odnośnie zdjęcia? 

Opublikowano

za wiele nie widać zrób dokładniejsze foto. Ale nawet przy tak kiepskim foto widać ze to podróba.

Edytowane przez Tom A4

Opublikowano
  • Autor

15213709942121122035091.jpg

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy co gostek mi ptzyśle w zamian Napisałem mu o tym laserze narazie nie wszedł mu SMS czekam na jego reakcje. Jak by co to Tom A4 dam Ci znać  oczywiście jeśli chcesz co z tym całym burdlem zrobić. 

Opublikowano

Nawet mocno zajechany laser odczyta ori mapę , a ta jak widać nie jest ori w dodatku jest kiepskiej jakości ori płyta wygląda zupełnie inaczej.  Wpisz ten nr w Google i zobacz co ci wyskoczy. Jaki rok navi tak z ciekawości ?

Edytowane przez Tom A4

Opublikowano
  • Autor

8Wbiłem i wyskakuje że to płyta do nowszych wersji aut.Zresztą jak masz chwile to sprawdź sam jesteś bardziej oblatany w tym temacie nr.8PO 919 884 CM

Opublikowano

Oryginalna płyta ma inny nadruk

Opublikowano
  • Autor

Oto płyta, która, ,siedziała, , w bns 

1521399901751-671976516.jpg

Opublikowano

Ta płyta tylko do BNS 5.0 i jest oryginalna

Opublikowano
  • Autor

Tak zgadza się. Ale ta do rns-a k..A .A tak ładnie wyglądała na ori. 

Opublikowano
Tak zgadza się. Ale ta do rns-a k..A .A tak ładnie wyglądała na ori. 

Oryginalne mapy kosztują niewiele mniej niż Twoja RNS-E. Jak do prowadzisz laser do porządku to i dobrze nagrana płyta Ci długo posłuży.

Izopropanol jest na tyle tani, że nie ma sensu kombinować z innymi specyfikami do czyszczenia optyki.

Wysłane z mojego Galaxy S9+ przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

.

Opublikowano
  • Autor

Dzwoniłem do gościa -jutro mu wysyłam całość. Mógłbym to ogarnąć sam,ale jak będzie coś z optyką nie tak to gość się wypnie .A tak niech on się buja z tym i może wyciągnie wnioski na przyszłość. 

Opublikowano
Dzwoniłem do gościa -jutro mu wysyłam całość. Mógłbym to ogarnąć sam,ale jak będzie coś z optyką nie tak to gość się wypnie .A tak niech on się buja z tym i może wyciągnie wnioski na przyszłość. 
A tak z ciekawości to ile Cię wyniosła ta RNS-E?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam nic do ukrycia i kręcenia prosiłem Was o pomoc i jä otrzymałem za co serdecznie dziękuję 1300 zł.wraz z tą nieszczęsną płytą. 

Opublikowano
Nie mam nic do ukrycia i kręcenia prosiłem Was o pomoc i jä otrzymałem za co serdecznie dziękuję 1300 zł.wraz z tą nieszczęsną płytą. 
W dziale sprzedam masz oferty sprawdzonych osób z forum, które oferują solidne urządzenia... przynajmniej sprawdzone pod kątem optyki

Opublikowano
  • Autor

Wiem czekałem nawet trochę i nic się nie trafiło. W sumie jako sprzęt nie zły wizualnie ok wszystko działa tylko ta pie...na płyta lub optyka ,ale tego juz się nie dowiemy. Gość ma 100 % pozytywów i jak nie chce tego zj...ać to coś zrobi.