Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiany wizualne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Simanko jestem nowy na forum oraz kompletnie świeży w temacie :) posiadam swoją audiczke już 3 lata i po kupnie felg przymierzam się do koloejnych zmian stad moje pytanie apropo zawieszenia , chciałbym je obniżyć bo aktualnie lekka koza i czy wystarcza sprężyny np. Eibach pro kit czy macie może inne propozycje ? Jakie dystanse najlepiej żeby nie trzeba było nic modyfikować a żeby to lepiej wyglądało ? Chciałbym tez zmienić lamy na xenony i teraz moje pytanie jakie wybrać , używki czy może lepiej jakieś nowe zamienniki ? I ogólnie może macie jakieś sugestie co mógł bym zrobić żeby poprawić wygląd autka :) z góry dzięki za wszelkie wskazówki ;) 

4D712744-4257-48E6-8AC1-C7B495C25CD5.jpeg

67BB82F1-5CB6-44F5-8B4E-0D7539A5A341.jpeg

C47D7409-748F-49E2-A332-000AF3DD6F93.jpeg

Opublikowano

eibach pro kit -30 będzie ok,lampy szukaj używki bi-xenon najlepiej z soczewką od b8 (były w dziale sprzedam),z zewnątrz pakiet s-line lub s4 ,auto zmieni się mocno na +,wszystko zależy ile chcesz przeznaczyć $$$ na te zmiany

Opublikowano
  • Autor

Niestety lampy już sprzedane ☹️ a zwykle bez tych soczewek od b8 tez dają radę ? Wszystkiego na raz i tak nie zrobię ale systematycznie coś może z tego będzie ?

Opublikowano

Zwykły bix słabo świeci, ale możesz kupić zwykłe i włożyć soczewki z b8 

Opublikowano
  • Autor

Ciężko znaleźć te soczewki , przeglądam przeglądam i sucho ? a podejmą mi się tego w jakimś warsztacie czy jest to jakaś mega skomplikowana operacja , bo ja sam do takich manualnych spraw to mam dwie lewe ręce. I jescze pytanko czy wiesz może gdzie najtaniej kupię te sprężyny pro kit ? 

Opublikowano
  • Autor

W sensie czy podejmą mi się tych podmian soczewek ? 

Opublikowano
50 minut temu, Bidziu5 napisał:

Ciężko znaleźć te soczewki , przeglądam przeglądam i sucho ? a podejmą mi się tego w jakimś warsztacie czy jest to jakaś mega skomplikowana operacja , bo ja sam do takich manualnych spraw to mam dwie lewe ręce. I jescze pytanko czy wiesz może gdzie najtaniej kupię te sprężyny pro kit ? 

Kolega gwerty przerabia napisz do niego może ma coś

Opublikowano
  • Autor

Oki dzięki już napisane 

Opublikowano
  • Autor

A jeszcze jak byś mi coś powiedział na temat dystansów czy jest sens żebym je zakładał ? 

Opublikowano

Dystanse dobieraj po obniżeniu auta, jakie masz et teraz

Opublikowano
  • Autor

40 bodajże 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zrobiłbym wszystko na czarno grill znaczek relingi i przyciemniłbym szyby i później pomyśleć nad lampami tył albo folia albo jakieś ledy.