Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z zamkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z drzwiami PP pasażera audi a4 b6 avant rok 2001 wczoraj zamknąłem je z centralnego po powrocie do auta w/w drzwi już nie chciały się otworzyć centralny w środku działa szyby i cała reszta też łącznie z ustawieniem lusterka, klamka w środku ma opór jak miała na początku a ta z zewnątrz nie ma żadnego oporu proszę o jakieś porady bo nie chce pruć boczka. Z góry dziękuję i proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jest już kilka tematów dotyczących tego problemu. Przykład poniżej

https://a4-klub.pl/topic/67278-all-b6-błąd-01560-i-01812-nie-można-otworzyć-drzwi/

Niedawno przerabiałem ten problem u siebie. Ogólnie to nie zazdroszczę bo jest zabawy z tym od groma.

Opublikowano

I jak wkoncu udało ci się to otworzyć ją walczę 2 dni a szkoda mi boczka bo dopiero był rok temu u tapicera jak i reszta 

Opublikowano

Tak ja otworzyłem. Przeczytaj sobie mój wpisw temacie który ci podesłałem. U mnie była o tyle prosta sprawa ze przegniły mi piny we wtyczce na słupku A i  udało mi się to na krótko podłączyć.

Proponuje wyjąć fotel pasażera wtedy jest więcej miejsca do grzebania.

Opublikowano

Już otwarte niestety boczek poszedł na szrot kabel był przetarty i wtyczka naderwana nie wiem dlaczego ale teraz na fisie nie pokazuje otwartych drzwi pasażera i pasażera z tyłu bd miał więcej czasu przesledze resztę okablowania. Ale wielkie dzięki za jakikolwiek odzew :)