Al_Capone 0 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Heja! dziwna sprawa z tymi łącznikami. A więc zdobyłem łącznik stabilizatora mniej wiecej taki a jak zabrałem się za wymiane okazało się, że mam zamontowany taki: i teraz pytanie: czy jak zdobędę odpowiednie śruby to tego co mam w zapasie to czy moge z powodzeniem go zamontować czy szukać dobrego zamiennika takiego samogo jak jest aktualnie zamontowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 zakladaj ten z pierwszej fotki tylko dobry zamiennik.Dolna fotka przedstawia starego typu łacznik Starego typu sa mniej wytrzymałe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al_Capone 0 Posted March 12, 2007 Author Share Posted March 12, 2007 Auto jezdzone w niemczech wiec to pewnie oryginal 9-cio letni czyli nie bedzie problemu, ze jest trocche inny? Zdobyc srobe i montowac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 tak.zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts