kazzi Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Folia czy spray? Jak tak to ile warstw dawałeś?
tokarz144 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Opublikowano 1 Października 2018 23 minuty temu, kazzi napisał: Folia czy spray? Jak tak to ile warstw dawałeś? Oklejone folią
tokarz144 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 Ciekawe czy taki dobry i dlugotrwaly . Jak bedzie pogoda trzeba bedzie przetestowac
tokarz144 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Wosk kozak . Do tego przyszlo to ? I wymieniony zaworek odpowietrzenia teraz silniczek chodzi rowniutko bo troche poszarpywal i trzymal 1000-1100 obrotow. W aso 47zl Edytowane 20 Października 2018 przez tokarz144
tokarz144 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2019 W temacie duzo sie nie dzieje . Tez ciezko z czasem. Dzisiaj mialem wolne to wymienilem olej przez 8tys zjadla mi moze 100-150ml takze chyba ok. Ale tez jezdzilem dosyc spokojnie do tego Filtr paliwa, filtr powietrza, filtr kabinowy, . zalozylem ramki przykleilem naklejki ? i wycieraczki zalozylem hq ciekawe jak beda sie sprawowac nie bylo wyboru bo jutro juz lece w trase a tamte nie zbieraly juz w ogole i w sklepie byly tylko te pod stare mocowanie do audi a chcialem aero. Do tego cos zaczalem rezac pod 2 din ale mam dylemat czy kłaśc chinskiego androida czy ori rnse ? zalozylem jeszcze czarny gril. Kupilem jeszcze bola do zderzakow i sprubuje omalowac tunel zobaczymy jak wyjdzie tylko to juz jak zrobi sie cieplej . I coraz bardziej mysle o tej dokladce sline tylko boje sie jak to wyjdzie szkoda ze nie znam nikogo z moich okolic co to robil
Adam87 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Fajne auto 210/328 to już fajny wynik nawet i dla quattro.. Hebel 320 już fajnie hamuje, też mam taki i jestem mega zadowolony. Tył jaki masz??? Radyjko to jak znajdziesz rnse w dobrych pieniądzach to bierz. Bezawaryjności życze Pozdrawiam
dekiel 13 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Klaloryfer wisi , obejmy prawidłowe więc nie zrzuci węża. Zrobisz wydech i dopracujesz resztę gratów to śmigaj na remap -- 250 ma ma być /po sezonie i tak będzie już mało/.?
tokarz144 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2019 Tył niestety seria ? dzieki. Jak narazie smiga bezawaryjnie ale zrobilem nia 20tys niecale to bedzie mozna mowic jak zrobie 50
3r4 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 jak będziesz malował tunel to pamiętaj, żeby pomalować wszystko bo odcień jest minimalnie inny - wszystko tj. listwa nad radiem, zaślepka pod ręcznym, okrągłe dwie zaślepki od śrub przy stopach i ta pod tylną zapalniczką
tokarz144 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2019 Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Klaloryfer wisi , obejmy prawidłowe więc nie zrzuci węża. Zrobisz wydech i dopracujesz resztę gratów to śmigaj na remap -- 250 ma ma być /po sezonie i tak będzie już mało/.? No pewnie tak bedzie jak ze wszystkim ? 8 minut temu, 3r4 napisał: jak będziesz malował tunel to pamiętaj, żeby pomalować wszystko bo odcień jest minimalnie inny - wszystko tj. listwa nad radiem, zaślepka pod ręcznym, okrągłe dwie zaślepki od śrub przy stopach i ta pod tylną zapalniczką Dzieki za porade. Wlasnie troche sie obawiam jak to wyjdzie i czy bedzie trwale bo tunel mam tylko troche tu z przodu wytarty kolo radia i na kantach . Ciekawe jakby zamalowal po tej gumie czy by wyszlo? Czy konieczne jest zdzieranie wszystkiego do golego plastiku ? ?
Rekomendowane odpowiedzi