Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czujnik deszczu A4 B8 TECHNIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B8 TECHNIK z 2011 roku 2.0 TDI. Nurtuje mnie jedna rzecz. Mianowicie chodzi o czujnik deszczu. Wycieraczki nie załączają się mimo że czujnik zmierzchu/światła automatyczne działają bez zarzutu jak również funkcja comming/leaving Home. Wiem że wymieniana była przednia szyba i nie wiem czy ktoś nie zamontował tego czujnika czy to jest jeden czujnik od tych wszystkich funkcji  lub poprostu potrzebna jest aktywacja vagiem. Wrzucam zdjęcie jak to u mnie wyglada i jak by jakieś expert mógł to ocenić i doinformować mnie czy owy czujnik posiadam czy też nie i jak by ktoś mógł wrzucić zdjęcie jak ten czujnik wyglada na szybie byłbym bardzo wdzięczny. Dziękuje za wszelka pomoc i pozdrawiam wszystkich posiadaczy cztero-pierścieniowego piękna ? 

A8674F30-968A-46A6-B250-C89A4956E9E5.jpeg

Opublikowano

Poczytaj tu (może tu znajdziesz odpowiedź):

Opublikowano

przełącznik wycieraczek na dolnym położeniu to jest zero czyli wycieraczki wyłączone , pierwsza pozycja w góre to wycieraczki są ustawione na AUTO 

tak pozatym co to za wersja AUDI A4 B8 TECHNIK ?

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje za pomoc. Nie wiedziałem ze manetka wycieraczek musi być przelaczona na pozycje czasową. Myślałem że wystarczy dać tylko załącznik świateł na pozycje AUTO. Nie wiem jak jest w Polsce bo mieszkam w uk i jest to moje pierwsze audi. W Uk od 2011 roku występuje wersja technik (nie tylko w a4 ale również w a6 c7) która jest trochę bogatsza od wersji SE (z tego co przeczytałem to navi, skórzane fotele i cały ten panel nawigacyjny jest przeniesiony z konsoli środkowej w okolice lewarka zmiany biegów) no i silnik nie ma 140 koni tylko 134. Mam jeszcze dwa pytania. Na drzwiach od kierowcy mam guzik z obrazkiem auta i nad nim 3 kreseczki jak zasięg od WIFI. do czego to służy? I drugie pytanie w drzwiach są lampki. Są to zwykle odblaski czy powinny świecić i można je jakoś załączyć ? Dziękuje i pozdrawiam

CEDCF621-2E70-473F-AC86-A58C1F0F36F4.png

Edytowane przez Tomi373

Opublikowano

-Przycisk w drzwiach kierowcy to wyłaczenie czujników allarmu 

- Jesli w aucie nie ma lampek oświetlenia w drzwiach to są zastosowane tylko czerwone odblaski