Opublikowano 23 Sierpnia 20187 l Witam, mam od kilku dni problem z tym komunikatem. Wcześniej wyskakiwal ale żadziej, teraz prawie że bez przerwy. 3 razy pika dźwięk a potem tylko na wyświetlaczu mruga, po kilku minutach zgasnie, za okolo 2 minuty od nowa się pojawia i tak w koło. Dodam że płynu hamulcowego jest full w zbiorniczku, a aku kupiony rok temu nowy z centry wiec na pewno jest dobry. Wie ktos o co chodzi? Sory za pisownie ale pisze z kom a w pracy jestem. Pozdrawiam
Opublikowano 23 Sierpnia 20187 l Dolej płynu hamulcowego... miałem ten sam komunikat. Wystarczyło dosłownie pół kieliszka. Mi raz na pół roku się to przytrafia i zawsze przy skręcie w prawo. Dolanie dosłownie odrobiny rozwiązuje problem. Edytowane 23 Sierpnia 20187 l przez Raamboo
Opublikowano 23 Sierpnia 20187 l Autor Ok, wróce na baze to doleje. Akurat mamy na warsztacie DOT4. Tyle ze u mnie nie ma znaczenia czy skręam, czy hamuje. I prawie jest ful. Ale doładuje po sam korek
Opublikowano 24 Sierpnia 20187 l Autor Pomogło. Wielkie dzięki. Jednak mało płynu było, zbiorniczek jest tak zafarbowany, że wygląda jak by pełny był.. ale gafa, dziękuje i pozdrawiam