Opublikowano 2 Września 20188 l Witam jak w tytule chcę naprawić Immo jak zestaw rozruhowy kupić podaje linak do takiego zestawu https://allegro.pl/zestaw-do-odpalania-audi-a4-b5-1-9-tdi-90km-i7005714914.html czy taki zestaw wystarczy?
Opublikowano 2 Września 20188 l Autor Bo mam podejrzenie że przeto VAG nie łączy mi się z silnikiem VAG łączy mi się tylko z ABS poduszkami i jeszcze dwoma zeczami ale nie pamiętam którymi jest pod kierownicą taka biała puszka mielem dołączoną kostkę jak ja podłanczałem to zapalił mi się kluczyk na pomarańczowo ale odpala i gdy mam to podłączone i włączam VAG lonczy silnikiem tam coś cyka i rozlancza połonczenie jak to dołączę to nie łączy się w cale
Opublikowano 2 Września 20188 l Autor Ktoś coś narobił z kablami ale niewiem co i gdzie szukać przyczyny
Opublikowano 2 Września 20188 l Taka sytuacja. Zrób zworkę z druta na wtyczce do immoboxa - pin 9 z 10. I zobacz czy jest komuna. Edytowane 2 Września 20188 l przez Kykv
Opublikowano 3 Września 20188 l Autor Mam rozumieć że to ta biała puszka pod kierownicą? Moje Audi 95r korbotronic
Opublikowano 3 Września 20188 l Ta puszka i ta wtyczka o której piszesz w poście 3, tam zrób zworkę tak jak opisałem
Opublikowano 3 Września 20188 l Autor Oki dzisiaj raczej nie dam rady ale jutro biorę się za to dam znać jaki efekt
Opublikowano 10 Września 20188 l Autor Jak na złość port ok nie widzi interfejsu w vcds niewiem czemu