Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana concert2 .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Przymierzam się do zmiany radia concert2 na RNS-E wiem że muszę mieć kosz 2 din . Ale czy ktoś mógł by doradzić jakie przejściówki kabli są potrzebne , co więcej do prawidłowego działania? Z góry dziękuję za pomoc ?

Opublikowano
  • Autor

Witam mam problem ponieważ dziś doszła do mnie navi tylko uszkodzona zaraz dodam zdjęcia . Sprzedający twierdzi że zmieniłem lcd choć to nie prawda ale nie o to chciałem zapytać tylko o to czy lcd jest do wymiany? 

DSC_0612.JPG

Opublikowano
  • Autor

Czy może to taśma?

Opublikowano
  • Autor

Czy jest ktoś wstanie pomoc?  Czy wie ktoś czy radio i wyświetlacz posiada te same numery?  Bo chyba będę musiał iść na policję i do sądu . Proszę o pomoc

Opublikowano

Do wymiany jest wyświetlacz ewidentnie jego uszkodzenie. I numery nie są takie same.Przed zakupem sprzedający wysłał Ci zdjęcie włączonej nawigacji ??

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Szarik napisał:

Do wymiany jest wyświetlacz ewidentnie jego uszkodzenie. I numery nie są takie same.Przed zakupem sprzedający wysłał Ci zdjęcie włączonej nawigacji ??

Zdjęcie było tylko na serwisie aukcyjnym a mu ktoś to radio z Niemiec przywiózł i nawet nie zostało sprawdzone przed wysyłką...ale to jakiś cwaniak jest żebym miał do niego bliżej...... Słuchaj widać że ktoś grzebał przy niej brakuje śrubek zaraz pod wyświetlaczem a on ze ja je wykręciłem , ma ślady próby otworzenie wyświetlacza ręcznie i ślady są na jego zdjęciach i na wyświetlaczu . Czyli tylko drugi wyświetlacz. Szkoda trochę 

Opublikowano

No niestety takich naciągaczy jest coraz więcej. Kupiłeś przez ten serwis aukcyjny ?

Opublikowano
  • Autor

Tak przez allegro ale on żąda żebym mu odesłał na reklamację ale co mi po tym jak no kłamie cały czas i stwierdzi że wymieniłem wyświetlacz i będę płacił za dwie dodatkowe przesyłki. Dałem sobie spokój może kiedyś go spotkam ?

Opublikowano
  • Autor

Tym bardziej że wstawiłem mu zdjęcia pokazujące jego ślady i on twierdzi że na pewno podmieniłem . Po za tym pytałem czy grzebał przy radiu on ze nie ma pewno a są ślady więc dałem spokój i tak jutro wyjeżdżam

Opublikowano

To chociaż napisz od kogo kupiony

Opublikowano
  • Autor

czester420 to sprzedający uważajcie na niego ?