Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tuner radiowy wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tunerem radiowym . Mianowicie moje stare radio spaliło końcówkę mocy w głośnikach . Zakupiłem nowy tuner i ogólnie działa lecz nie działają głośniki a nawet nie idzie ich przekręcać prawo lewo tył przód . Numery radia oryginalnego z kupionym się zgadzają ale allegrowicz który sprzedał mi radio skierował nie do service audi żeby zrobić component . Mam vcds do 2017 roku i chciałbym sam to zrobić ale za bardzo nie wiem jak , czy mógłby mi ktoś krok po kroku pomóc ? Z góry dziękuję

Opublikowano

ASO ci sciagnie CP czyli OCHRONE KOMPONENTU

zaden VCDS nie robi takich rzeczy

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 22.10.2018 o 20:38, wrclaguna napisał:

ASO ci sciagnie CP czyli OCHRONE KOMPONENTU

zaden VCDS nie robi takich rzeczy

Nic się w tej kwestii nie zmieniło? Gdzieś czytałem, że sama zmiana tunera radiowego z podstawowego na taki z końcówką 56 (bodajże z auta z nagłośnieniem ASS) znacząco poprawia jakość dźwięku - na yt jest gdzieś nawet filmik człowieka, który zrobił taką podmiankę. Pytanie tylko czy gra jest warta świeczki i czy nie będzie problemu z CP?

Opublikowano

Pewnie ze poprawi nagłosnienie , w koncu dojdzie ci subwoofer oraz glosnik srodkowy na desce

Opublikowano

O ile to dołożę, gość z yt stwierdził, że sama zmiana tunera na stockowych głośnikach już dała różnice w czystości brzmienia.

Pod środkowy nie mam instalacji, a nie chce mi się ciągnąć kabla przez całe auto. Na razie mam zmienione głośniki przod na Audio System, myślę też o subie ale raczej niefabrycznym, o ile cokolwiek zmieści się w schowek bagażnika (np. subwoofer pod fotel).

Pytanie jak z tym CP teraz, bo ktoś na forum pisał, że coś ma się zmieniać w tej kwestii. Nadal ściągną mi to w każdym ASO?