Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Problem z rozkodowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, posiadam radio Audi Chorus by Blaupunkt (od 1995 г.) i mam z nim mały problem. Musiałem wyciągnąć akumulator i jak przypuszczałem radyjko się zakodowało, mam swój kod ale nie mogę go wprowadzić niestety. Przyciski TP i RDS nie reagują w ogóle, próbowałem już naprawdę dużo razy, czytałem ale nic nie znalazłem z takim problemem. Jakby ktoś się orientował w temacie to byłby wdzięczny.

Dodam jeszcze że na wyświetlaczu obok napisu SAFE pojawiają się dwie czerwone pionowe kreski.

Pozdrawiam.

Opublikowano

II informuje o tym, że był 2 razy źle wprowadzony kod i dostałeś karę i czas na poszukanie kodu. Musisz włączyć zapłon i radio, poczekać godzinę a kreseczki znikną. Wtedy będzie możliwość wprowadzenia kodu przez kombinację TP i RDS.

Opublikowano

Znalazłem w sieci

Audi Chorus by Blaupunkt (od 1995 г.)

1. Jest to radio z magnetofonem (zwykłe taśmy). Po włączeniu pojawia się SAFE (radio zakodowane)

2. Równocześnie naciśnij przyciski TP i RDS. Trzymaj dopóki nie wyświetli się 1000 (parę sekund).

3. Używając przycisków 1, 2, 3, 4 wpisz kod. Przycisk 1 oznacza pierwszą cyfrę kodu, przycisk 2 drugą cyfrę itd. Przyciskając każdy przycisk zmieniasz tę cyfrę.

4. Po wpisaniu całego kodu, ponownie naciśnij TP i RDS i przytrzymaj 2-3 sekundy.

5. Jeśli kod był prawidłowy, przechodzi w tryb normalny.

Opublikowano

korzystajac z okazji mam pytanie co zrobic jesli po zostawieniu radia przez godzine code nie zniknol oczywiscie byl na zaplonie ;/ ? :( prosze o pomoc

Opublikowano

korzystajac z okazji mam pytanie co zrobic jesli po zostawieniu radia przez godzine code nie zniknol oczywiscie byl na zaplonie ;/ ? :( prosze o pomoc

Włączony zapłon, włączone radio. Poczekaj dwie albo dłużej

Jak nie to do speca elektronika

Opublikowano

Ja też miałem taki sam problem, ale poczekałem kilka godzin i znowu mogłem wpisać. Tylko ja nie czekałem na włączonym zapłonie, poprostu zamknąłem auto i poszedłem do domu. Wydaje mi się, że zapłon musi być wyłączony i radio też.

Opublikowano

dzieki za rady podzialalo zostawilem na 2 h i poszedlem do domu oczywiscie na zgaszonym silniku i code zniknelo :) uniknolem oplaty 50 zl bo tyle mi powiedzieli za pozbycie sie code :| dziekuje jeszcze raz ;][br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:45_________________________________________________siema

wciaz mam problem z kodem potrzeboje wyciagnac radio i niewiem jakich kluczykow mam uzyc do tego jednymi ktorymi probowalem nieda sie czy jest kto w stanie wkleic jak maja one wygladac radio ktore posiadam to gamma cc na kasety z audi 97 r

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorki za odgrzewanego kotleta.

Niestety przez swoją nieuwagę (dałbym sobie rękę uciąć że w kodzie mam 3 zamiast 2 :wallbash:) dwa razy błędnie wpisałem kod. Teraz świeci mi się rzymska II :evil:

Czy te dwie godzinki z włączonym radiem to muszę odczekać również podczas jazdy. Czy tylko przy włączonym zapłonie?

Opublikowano

jeżeli macie taki kod na radiu (pierwsze znaki) to może pomogę:

AUZ 1Z4 .......

Opublikowano

Witam,

radio już rozkodowane :notworthy:

Potrzymałem włączone radio z II Code podczas wyprawy poza województwo i po godzince mogłem wpisać kod - tym razem poprawny :tongue4: