Draperek Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam . Po zakupie A4 b6 Cabrio otwieranie bagażnika było możliwe tylko z kluczyka. Po ściągnięciu osłony okazało się , że brak jakiekolwiek siłownika itp. Problem polega w tym , że brakuje nie tylko siłownika , a czegoś jeszcze czego niestety nie wiem. A w serwisie mi powiedziano , że jak im podam konkretnie co chcę to mi zamówią, ale niby sami dokładnie nie wiedzą. Kolejny serwis mam dobry kawał drogi i nie chce mi się tam jechać. Prośba moja czy może ktoś ma kabrio i jest mi w stanie ściągnąć osłonę i zrobić fotkę, będę miał rozeznania. Albo może ktoś ma schemat co powinno być i jak założone. Z góry dzięki.
komoornik Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Przejrzyj ETKA https://a4-klub.pl/topic/206744-etka-online-po-polsku/
-Wookie- Opublikowano 13 Grudnia 2018 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Właśnie padło mi zamykanie/otwieranie klapy. Jutro walczę z tematem więc jesli potrzebne są jeszcze jakiekolwiek zdjęcia ustrojstwa pod klapą cabrio to bez problemu mogę zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi